DE WINNAAR IS BEKEND!

15/05/16

0 winactie

Het is alweer twee weken geleden dat Shannblogt 1 jaar bestond. Dat betekend dat het ook twee weken geleden is dat er een leuke winactie voor jullie online kwam. Jullie konden meedoen via mijn blog of via Instagram. Vandaag is het zover! De winnaar is bekend! Benieuwd? Lees dan snel verder..

Allereerst wil ik iedereen onwijs bedanken voor het meedoen aan de winactie. Dat waardeer ik enorm. De winnaar is inmiddels gekozen en ik zal jullie niet langer in spanning houden..

GEFELICITEERD @cat_o_fabulous! Jij hebt gewonnen!

Voor iedereen die niet gewonnen heeft.. niet getreurd! Er komen in de toekomst zeker weten nog meer leuke winacties voor jullie aan.

Ik wil iedereen nog één keer bedanken voor het meedoen en tot de volgende winactie!

Liefs, Shannon

4 comments so far.

4 reacties op “DE WINNAAR IS BEKEND!”

 1. Tamara TS schreef:

  Gefeliciteerd!!!

 2. cat_o_fabulous schreef:

  Jeeey! Ik heb gewonnen.
  Super bedankt

 3. Emile schreef:

  Gefeliciteerd!!

 4. Eva schreef:

  Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories