DE WINNAAR IS BEKEND! | Shizzie.nl winactie

10/07/16

000 shizzie

Het is precies twee weken geleden dat de winactie in samenwerking met Shizzie.nl van start ging op mijn Instagram. Iedereen kon meedoen aan deze winactie tot vanmiddag 15:00. INMIDDELS IS DE WINNAAR IS BEKEND! Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het meedoen aan de winactie. Er waren echt ontzettend veel deelnames alleen kan er maar één de winnaar zijn helaas! Benieuwd wie de gelukkige winnaar is? Lees dan snel verder…

Gefeliciteerd @shovielovie! Jij hebt gewonnen!
Neem je even contact op met Shizzie?

Voor iedereen die niet gewonnen heeft.. niet getreurd! Er komen in de toekomst ongetwijfeld nog meer leuke winacties voor jullie aan.

Ik wil iedereen nog één keer bedanken voor het meedoen en tot de volgende winactie!

Liefs, Shannon

2 comments so far.

2 reacties op “DE WINNAAR IS BEKEND! | Shizzie.nl winactie”

  1. shovielovie schreef:

    Erg leuk dat ik heb gewonnen! Kben erg blij

  2. Shannblogt schreef:

    Dat is goed om te horen Shovielovie. Veel plezier van de sieraden! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories