De origineelste cadeautjes scoor je bij Ditverzinjeniet.nl! | Cadeautips voor hem

22/11/17

Op 8 november plaatste ik een artikel waarin ik jullie twee cadeautips voor haar liet zien. Deze cadeaus kwamen van de webshop Ditverzinjeniet.nl. Zoals beloofd zou er ook nog een editie met cadeautips voor hem komen. Today is the day! Ik heb twee hele toffe cadeautjes voor hem gescoord bij Ditverzinjeniet.nl die ik jullie zeker niet wil onthouden.

In het artikel met cadeautips voor haar liet ik al weten dat ik cadeautjes heel erg persoonlijk vind. De cadeautjes die ik voor hem scoorde ga ik aan mijn vader geven. Van deze cadeautjes weet ik 100% zeker dat hij ze leuk zal gaan vinden. Deze cadeautjes passen echt bij hem. Waarschijnlijk zal niet iedere man even enthousiast zijn over deze cadeautjes. Gelukkig is het aanbod in originele cadeautjes bij Ditverzinjeniet.nl enorm waardoor je voor iedere man wel iets leuks kunt vinden.

Balvi – Ontdooi tray | € 25,95
Als er iemand dol is op vlees dan is het mijn vader wel. Persoonlijk geef ik niet zo veel om vlees. Maar mijn vader kan er echt niet zonder. Meestal hebben wij wel een voorraadje in onze vriezer liggen zodat er eigenlijk altijd wat in huis is mochten we onverwachts een keer in sneeuwen, haha! Wanneer je vlees uit de vriezer haalt is het keihard en super bevroren waardoor het soms erg lang kan duren voordat het ontdooit is. Met deze ontdooi tray is wachten tot het vlees ontdooit is verleden tijd. De ontdooi tray zorgt ervoor dat het vlees 4 keer sneller ontdooit! Naast dat het een ideaal product is om vlees sneller te laten ontdooien is de tray ook erg geschikt om vlees langer warm te houden na het bereiden. Hoe dat kan? Heel simpel! De tray is gemaakt van non sticky aluminium, dat de kou snel afvoert en de warmte weet vast te houden. Handig!

Balvi – Blikjes crusher voor aan de muur | € 24,95
Dit cadeau is perfect voor in ieder huishouden! Iedereen drinkt toch wel eens een blikje frisdrank? Ik zelf ben bijvoorbeeld verslaafd aan de blikjes Green Tea van de Aldi. Helaas nemen blikjes wel veel ruimte in beslag in de prullenbak of kliko. Met de Blikjes crusher van Balvi is ook dit probleem verleden tijd. Met één beweging is je blikje geplet tot een klein compact pakketje. Ideaal! De crusher is gemaakt van stevig metaal en is wit van kleur. De crusher is makkelijk aan de muur te bevestigen. Dat is top voor alle minder handige mensen onder ons!

Dat ik enthousiast ben over de cadeautjes zal jullie vast niet zijn ontgaan. Ben jij nou ook nog op zoek naar een leuke en origineel cadeau? Neem dan eens een kijkje bij Ditverzinjeniet.nl. Zoals ik ook in het vorige artikel aangaf: de webshop verkoopt echt voor ieder wat wils. Voor hem, voor haar maar ook voor kinderen zijn er leuke cadeautjes te vinden.

Zijn jullie eigenlijk al bezig met het inkopen van cadeautjes? Ik ben er al vrij vroeg mee begonnen. Dit doe ik eigenlijk ieder jaar omdat ik dan niet op het laatste moment nog op pad moet om leuke cadeautjes te scoren. Ik vind de feestmaand fantastisch. Daarom vind ik het delen van cadeautips ook erg leuk. Daarnaast komt er morgen een cadeau shop tip online op mijn blog. Waar jullie zeker allemaal wat aan hebben. Stay tuned! Naast de cadeau shop tip die morgen op mijn blog zal verschijnen komen er nog meer cadeautips voor jullie aan. Benieuwd? Blijf mijn blog dan zeker in de gaten houden!

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “De origineelste cadeautjes scoor je bij Ditverzinjeniet.nl! | Cadeautips voor hem”

  1. Yara schreef:

    Wat een leuke tips, die blikjes crusher lijkt mij eigenlijk nog handig!
    Liefs,
    Yara

  2. Shannblogt schreef:

    Wat een leuke reactie Yara, dankjewel. Lief! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories