De origineelste cadeautjes scoor je bij Ditverzinjeniet.nl! | Cadeautips voor haar

08/11/17

YES YES YES! De feestmaand is in aantocht. Ik vind het zo gezellig! De voorpret is bijna nΓ©t zo leuk als de feestdagen zelf. Het op pad gaan voor cadeautjes, je huis steeds meer in de gezellige december sferen brengen en ook op mijn blog komen we langzaam in de stemming. Dit doe ik door de leukste cadeautips met jullie te delen. Ook vandaag heb ik weer tips voor leuke cadeautjes.

Zoals jullie weten werk ik regelmatig samen met de webshop Ditverzinjeniet.nl. Bij deze webshop scoor je de leukste en origineelste cadeautjes voor zowel hem als haar. Vandaag laat ik 2 cadeautjes voor haar zien en binnenkort 2 cadeautjes voor hem. Natuurlijk zijn cadeautjes heel persoonlijk. De cadeautjes die ik heb gekozen hebben zo zijn eigen verhaal. Gelukkig is het aanbod in de webshop enorm en is er voor iedereen wel een leuk cadeautje te scoren!

Wij vieren thuis géén Sinterklaas. Daarom pakken wij met de Kerstdagen wat groter uit. Elk jaar geven we elkaar een aantal leuke cadeautjes. Ook dit jaar weer en daarnaast heb ik dit jaar een extra grote verrassing voor mijn ouders. Waar ik helaas niet veel over kan verklappen omdat het zo kan zijn dat ze dit per ongeluk lezen. Of dat iemand anders het leest en het doorgeeft aan mijn ouders. Daarom hou ik deze verrassing even voor mezelf. Ook bij deze grote verrassing horen cadeautjes en bij Ditverzinjeniet.nl heb ik één cadeautje gevonden die echt perfect bij de verrassing past. Dit is niet perse een cadeautje voor haar want we hebben er allemaal iets aan. Ik heb er alleen zelf voor gekozen om dit cadeau aan mijn moeder te geven. Daarnaast heb ik nog een ander cadeautje gevonden die ook perfect bij haar past en waar ze zeker wat aan heeft.

Onderwater lichtshow | € 9,95
Dit is het eerste cadeautje. Het cadeau wat perfect bij mijn verrassing past. Deze onderwater lichtshow geeft een fantastisch kleuren spektakel wanneer je hem in het water laat drijven. Ik ga hem gebruiken voor in ons bad. De lamp bevat kleine LED lampjes die je op 5 verschillende standen kunt instellen (o.a. knipperend, één vaste stand en zacht overlopend.) Door het gewichtje wat aan de onderkant van de lamp zit blijft de lamp perfect drijven. Daarnaast is de lamp waterproof wat ook niet geheel overbodig is. Het lampje is niet heel groot maar wel ontzettend sfeervol. Ik ben héél blij met dit cadeau en ik weet wel zeker dat mijn moeder dat ook is.

Rocket make-up etuiΒ 
(Dit artikel is helaas uitverkocht in de webshop en komt ook niet meer binnen. Gelukkig zijn er genoeg andere leuke cadeautjes te vinden in de webshop.)
De liefde voor make-up heb ik deels van mijn moeder. Mijn moeder haar make-up stash is denk ik even groot als die van mij. Super leuk. Maar waar laat je alles? Juist! In een leuk make-up tasje. Ook die scoorde ik bij Ditverzinjeniet.nl. Zo zie je maar dat het aanbod lekker divers is. Super fijn natuurlijk als je cadeautjes gaat shoppen. Dit make-up tasje is voorzien van een leuke print die aan beide kanten anders is. Het tasje is dus niet alleen enorm handig maar ook nog eens ontzettend leuk. Dit cadeautje gaat zeker weten in de smaak vallen!

Ik ben ontzettend blij met de cadeautjes die ik gescoord heb. Ben jij nou ook op zoek naar een leuk origineel cadeau? Dan raad ik je aan om ook eens een kijkje te nemen bij Ditverzinjeniet.nl. In dit artikel liet ik 2 cadeautjes voor haar zien. Binnenkort laat ik 2 cadeautjes voor hem zien. Ben je daar benieuwd naar? Of benieuwd naar alle andere cadeautips die nog gaan volgen? Stay tuned!

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media &Β Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

8 comments so far.

8 reacties op “De origineelste cadeautjes scoor je bij Ditverzinjeniet.nl! | Cadeautips voor haar”

 1. Teddy schreef:

  Wat een leuke cadeau’s!

 2. Shannblogt schreef:

  Ah bedankt voor je leuke reactie Teddy! De cadeautjes voor hem vind ik stiekem nog leuker πŸ™‚ Stay tuned!

 3. Mevrouw Marloes schreef:

  Ik hoop dat ik ooit een bad heb. Al die leuke badproducten die je overal kan kopen… Ben benieuwd naar de leuke cadeau’s voor hem πŸ™‚

 4. Shannblogt schreef:

  Wat een leuke reactie Marloes! Ik snap je situatie helemaal haha. Ik ben blij dat wij wel een bad hebben. Heerlijk! De cadeautjes voor hem komen binnenkort! πŸ™‚

 5. Sarah schreef:

  Zalig, die onderwater lichtshow. Inderdaad wel een heel origineel cadeau want ik had er nog nooit eerder van gehoord. Ik ga heel graag in bad dus zo’n lamp lijkt mij echt wel tof. Ik kan hem misschien op mijn eigen Kerst-lijstje zetten πŸ™‚

 6. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Sarah! De lamp is zeker erg leuk en absoluut de moeite waard om op je Kerst-lijstje te zetten! πŸ™‚

 7. Emile schreef:

  Wat een leuke cadeautjes. Die onderwater lichtshow lijkt mijn echt leuk, ben zoiets nog niet tegengekomen.

 8. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Emile!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories