DE LOLLYPOP COLLECTIE & NIEUWE LABELS | PINK GELLAC

15/06/19

Nail contact before eye contact! Met de gel nagellak van Pink Gellac mogen je nagels gezien worden. Deze week heb ik de nieuwste collectie van Pink Gellac mogen ontvangen. De ongelofelijk mooie Lollypop collectie. En omdat alle potjes sinds kort voorzien zijn nieuwe labels mocht ik ook nog 3 extra kleurtjes ontvangen. Lucky me!

ABOUT PINK GELLAC
Gel nagellak is dé revolutionaire, nieuwe vorm van nagellak. Eigenlijk is het een gewone nagellak die 14 dagen krachtig blijft glanzen. Het grote verschil zit in het drogen. Onder een LED of UV lamp droog je de gel nagellak. Hierdoor is het én sneller droog én is je nagellak veel krachtiger!

Ondanks dat ik zelf acrylnagels heb draag ik nog steeds de gel nagellak van Pink Gellac. Ik ben en blijf groot fan van dit merk. Toen ik deze week twee pakketjes van Pink Gellac ontving kon ik mijn geluk niet op. In één van de pakketjes zat de allernieuwste Lollypop collectie en in het andere pakketje zaten 3 willekeurige kleuren ter ere van de nieuwe labels waar de potjes sinds kort van voorzien zijn.

DE LOLLYPOP COLLECTIE
Als jij net als ik dol bent op pasteltinten dan is deze collectie voor jou gemaakt. De collectie bestaat uit 5 prachtige pastelkleuren die stuk voor stuk prachtig zijn. De kleurtjes passen erg goed bij deze tijd van het jaar waardoor ik ze aankomende maanden lekker kan gaan dragen. Zin in! De lakjes kosten op dit moment € 11 per stuk. Normaliter kosten ze € 15 per stuk. Dus mocht jij ook één of meerdere kleurtjes uit de collectie willen sla dan nu je slag!

264 | Lady Grey
Een prachtige licht grijze kleur die ontzettend fijn is om te dragen. Dit kleurtje past bij iedere outfit, alle sieraden en is daarnaast erg leuk om te combineren met een zilver glittertje lakje of diamantjes.
265 | Milkshake Pink
Dit is exact de kleur roze waaraan ik denk bij een roze pasteltint. Wauw! Wat een zacht en lief kleurtje is dit. Ik had al aardig wat roze tinten in huis maar zo’n mooie, lichte tint als Milkshake Pink had ik nog niet. I love it!
266 | Baby Blue
Aankomende woensdag ga ik mijn nagels weer laten doen en deze topper gaat dan met mij mee! Wat een schitterende kleur. Ondanks dat blauw mijn minst favoriete kleur is vind ik deze kleur helemaal het einde. Baby blauw vind ik prachtig!
267 | Sunset Orange
Wauw, wauw, wauw! Een zachte, maar ook felle oranje tint. Toen ik dit kleurtje voor het eerst in mijn handen had was het liefde op het eerste gezicht. Dit is zeker één van mijn favorieten uit de collectie. Ik heb een zwak voor felle kleuren. Vooral in het voorjaar en de zomer draag ik dit soort tinten erg graag.
268 | Sweet Purple 
Lila, it is! Dit lieve, paarse kleurtje is vrij neutraal, bijzonder en alles behalve saai! Lila is absoluut niet mijn favoriete kleur maar deze tint vind ik zo schattig dat ik hem vast en zeker ga dragen. Daarnaast mocht deze lila tint ook gewoon niet ontbreken aan de collectie. Ik vind het een hele goede toevoeging.

ONDER DE INDRUK! Yes, I am! Ik heb maar zelden zo’n mooie collectie met pasteltinten gezien. Wat een fijne samenstelling. Ieder kleurtje heeft wel iets. De Lollypop collectie heeft mijn hartje laten smelten evenals de mooie, nieuwe labels. Wat zijn ze chique en kleurrijk. Prachtig!

Ter ere van de nieuwe labels en de fijne samenwerkingen die ik regelmatig met Pink Gellac heb mocht ik nog 3 extra kleuren ontvangen. Bofkontje wel he? Maar man wat ben ik Pink Gellac dankbaar! Ik heb 3 hele verschillende kleuren ontvangen. Een bruin tint, turquoise tint en een roze tint. Alle 3 zó anders maar alle 3 helemaal Shannon. Toevallig waren het ook kleuren die ik nog niet had.

211 | Tiffany Blue
As sweet as candy, zoet & opvallend! Dit snoeperige turquiose kleurtje is een echte eye-catcher. Heel erg leuk om te hebben! 
104 | Passion Pink
Passion Pink is een donker roze kleur met subtiele parelmoerglans waarmee je prachtige roze nagels creëert. Dit kleurtje kan prima het hele jaar door en is dus echt een musthave. 
259 | Hazelnut Brown 
De meningen over deze natuurlijke, bruintint zullen per persoon verschillen. Ik vind zelf bruintinten erg leuk om te dragen. Dit kleurtje vind ik vooral erg leuk om te dragen in het najaar. Het is een perfecte herfstkleur. Heel mooi!

So many colors but only 10 fingers! Wat ben ik blij met alle kleuren. Daarnaast lakken en dekken de kleurtjes super goed. Ik merk dat bij de nieuwe collecties ook de formule steeds weer beter wordt. Hoe je bij één van de eerste kleurtjes soms 3 dunne laagjes nodig had, dekken de kleuren nu al vaak in 2 dunne lagen en soms zelfs in één dikkere laag. Fantastisch om te zien hoe Pink Gellac zich blijft ontwikkelen en wat te gek dat ik deze veranderingen mee mag maken. Trots!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories