De leukste geschenksets scoor je bij Parfumania.nl! (Cadeautip)

13/12/17

Een parfum of geschenkset is misschien wel één van de meest voorkomende cadeautjes onder de kerstboom. Daarom vind ik het leuk om ook in deze categorie wat cadeautips te geven. Bij Parfumania scoor je namelijk cadeautjes voor hele fijne prijsjes. In dit artikel vertel ik jullie meer over Parfumania en laat ik één cadeau van deze webshop zien die bij ons onder de boom gaat.

Bij Parfumania kun je voor iedereen wel een cadeautje vinden. Voor hem, haar, jong, oud, voor jezelf of voor iemand anders in verschillende categorieën. Een aantal van deze categorieën zijn: geuren, huidverzorgingsproducten, cosmetica, geschenksets, accessoires en er is zelfs een categorie met home & lifestyle producten.

Kort geleden schreef ik een artikel over het parfum Hugo Boss – Ma Vie Intense. Dit parfum was ook afkomstig van deze webshop. Daarnaast heb ik in april 2016 over twee lipsticks geschreven van Revlon en ook die kwamen van Parfumania. Ik heb dus al wat ervaring met de webshop en tot nu toe is mijn ervaring erg positief. Ik vind het een fijne, overzichtelijke webshop die beschikt over een enorm aanbod aan producten. Daarnaast heeft de webshop ook een hele goede klantenservice. Wat ik persoonlijk niet geheel onbelangrijk vind.

Dit keer heb ik weer iets onwijs leuks gescoord bij Parfumania. Namelijk een geschenkset van Therme.

Therme – Saigon Pink Lotus geschenkset deluxe | € 13,75
Deze geschenkset bestaat uit 3 producten: De Saigon Pink Lotus body mist (60 ml), de Saigon Pink Lotus body butter (250 ml) en de Saigon Pink Lotus showergel (200 ml.) Ik kreeg deze cadeauset als cadeautje binnen maar heb hem voorzichtig uitgepakt om er foto’s van te kunnen maken en natuurlijk heb ik even aan de producten geroken. De geur van de producten is echt waanzinnig lekker. Ik weet zeker dat dit cadeau in de smaak gaat vallen. Ik heb nu al zin om dit cadeau onder de boom te zetten!

Ik ben enorm blij met het cadeau wat ik heb gescoord. Mocht jij nou toevallig ook nog een leuk, betaalbaar cadeau zoeken dan is het zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen bij Parfumania. Het is echt zo’n fijne webshop.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “De leukste geschenksets scoor je bij Parfumania.nl! (Cadeautip)”

  1. Nienke schreef:

    Wat een leuke cadeauset! Therme is altijd een fijn merk als het om huidverzorging gaat.

  2. Shannblogt schreef:

    Mee eens Nienke! Ik vind Therme ook een fijn merk. Deze cadeauset gaat zeker in de smaal vallen! Bedankt voor je leuke reactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories