DE LEUKSTE ACCESSOIRES OM CADEAU TE GEVEN TIJDENS KERST! | OOK-LEUK.NL

10/12/19

Er zijn inmiddels al meerdere cadeautips op mijn blog verschenen maar een cadeautip in deze categorie nog niet. The place to be voor het shoppen van leuke, modieuze accessoires is de webshop Ook-Leuk.nl. Benieuwd welke prachtige items ik er allemaal scoorde? Lees dan verder.

Iemand die dol is op de webshop Ook-leuk.nl is mijn moeder. Bijna ieder item uit de webshop vind ze leuk dus dit was voor mij dan ook de voornaamste rede om er wat leuke cadeautjes te shoppen.

OOK-LEUK.NL
Bij Ook-Leuk.nl vind je fashionable accessoires, van hoge kwaliteit, die erg betaalbaar zijn. Wat het voor iedereen leuk maakt. Je kunt er lekker ongestoord, online shoppen, maar Ook-Leuk.nl is ook regelmatig te vinden op beurzen en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de Huishoudbeurs.

Ik had bedacht om de cadeautjes te selecteren op basis van een bepaalde kleur. Een kleur die mijn moeder erg leuk vind. Camel! Waarom ik ervoor gekozen heb om alles in dezelfde kleur te doen is omdat ze het dan meteen allemaal als setje bij elkaar kan dragen.

In totaal heb ik 5 items bij elkaar geshopt en die ga ik nu aan jullie laten zien. Ready?

CAMEL DAMESTAS PATAGONIË | € 34,95
‘Dames poeftas ‘Patagonië’ in subtiele croco print uitvoering. Deze damestas is gemaakt van een hoogwaardig PU (imitatie) leer, de tas is tevens voorzien van een klein portemonneetje uitgevoerd in een soft PU materiaal. Een fraaie middelgrote damestas om zo even mee te nemen met een kort (schouder) en een lang (crossbody) hengsel. De binnenzijde van deze poeftas is voorzien van vijf vakken waarvan 2 afsluitbaar met een rits, een frisse streepjes voering maakt de binnenzijde compleet. De ‘Patagonië’ is voorzien van een buitenvak ook afsluitbaar met een rits. Het hoofdvak van de tas is ook af te sluiten door middel van een rits.’

Oh wauw, deze tas gaat ze echt fanTAStisch vinden. Dat weet ik nu al! Ze is dol op tassen en wisselt dan ook regelmatig af. Ze past ze aan bij haar outfit of past de tas aan op waar ze naartoe gaat. Ik kan niet wachten tot ze het uit gaat pakken. Ik ben zo benieuwd naar haar reactie. Wat een heel groot voordeel is aan deze tas is dat vrijwel ieder vak afgesloten kan worden met een rits. Hier kijk ik altijd als eerst naar bij de aanschaf van een nieuwe tas en raad eens van wie ik dat heb? Juist, mijn moeder!

DETAILS
• Kleur: Camel
• Materiaal: PU Imitatie leer
• Afmeting: 35cm x 29cm (bxh)
• Afmeting lang hengsel: 140cm
• Extra: Klein portemonneetje.

CAMEL PORTEMONNEE/TELEFOONTASJE KRETA | € 17,95
‘Portemonnee/telefoontasje ‘Kreta’ is een superhandig tasje met zeer veel mogelijkheden. Dit tasje is verdeeld in drie vakken, twee grotere vakken en in het midden nog een geschikte ruimte (afsluitbaar met een ritsje) voor geld en pasjes bijvoorbeeld. De body is uitgevoerd in twee materialen, een hoogwaardige PU materiaal dat in het midden is voorzien met een prachtig pantervachtje. De ‘Kreta’ wordt geleverd met een polsbandje.’

Oké, geef eens toe: Hoe leuk is deze portemonnee in combinatie met de tas? Op een schaal van 1 tot 10 zou ik zeggen 20! Ik hou er wel van om dit soort items op deze manier met elkaar te combineren. MATCHY, MATCHY! Daarnaast vind ik een multifunctionele portemonnee ook echt een must om te hebben en ik weet zeker dat mijn moeder het hier mee eens zal zijn. Super leuk!

DETAILS
• 
Kleur: Camel
• Materiaal: Imitatie leer (PU)
• Afmeting: 19cm x 10cm

CAMEL SNAKE HORLOGE | € 19,95
‘Een strak en een beetje stoer dameshorloge met een gave snake print band. Dit horloge heeft dubbele drukkers waardoor hij in diverse maten te verstellen is. De band en wijzerplaat zijn in prachtige kleuren op elkaar afgestemd. Met gratis reserve batterij!’

Als er iemand dol is op horloges dan is dat mijn moeder wel! Ze kan er dan ook echt van balen als ze het vergeten is om er een om te doen. Dit horloge wederom in camel kleur is zo mooi dat vergeten bijna onmogelijk is. Veel plezier met dit cadeautje mam!

DETAILS
• Kleur: Camel
• Materiaal: Imitatie leer
• Maat: 18cm, 19cm, 20,5cm en 22cm
• Uurwerk: 3,8cm zilveren kast

CAMEL PANTER SLEUTEL-/TASHANGER | € 4,95 € 6,95
‘Super leuke pluche panter sleutel-/tashanger. Altijd bij de hand en goed terug te vinden in je tas. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.’

Deze hanger past echt PERFECT bij de tas. Heel erg leuk! Ze kan hem aan haar nieuwe tas hangen maar aan haar sleutelbos is een nog beter idee. Aangezien mijn moeder ALTIJD een half uur aan het zoeken is naar haar sleutels.

DETAILS
• Kleur: Camel
• Materiaal: Pluche (méga zacht!)
• Afmeting: 17cm

SCRUNCHIE SET GRIJS/CAMEL | € 6,95
‘Set van 2 scrunchies/haarelastieken. Weg met die saaie haar elastiekjes, scrunchies geven fleur aan je outfit! Dankzij het elastiek handig te gebruiken voor een staart, knot of andere hair-do. Niet alleen mooi in je haar, maar ook stijlvol om je pols als armband. Deze elastische scrunchies zijn helemaal in!’

Aan scrunchies zit tegenwoordig geen leeftijd meer verbonden. Mijn moeder draagt ze regelmatig wanneer ze een staartje in heeft. Ook met dit cadeau is succes gegarandeerd! De scrunchies zijn lekker groot en opvallend. Super tof!

DETAILS
• Set van 2
• Materiaal: Stof
• Kleur: Grijs & camel

Door deze cadeautjes krijg ik gewoon nog meer zin in Kerst dan ik al had. Ik weet gewoon nu al dat dit hele geslaagde cadeautjes gaan worden. Ik weet exact wat mijn moeder leuk vind en dat is ZO HANDIG! Ik kan echt niet wachten om haar reactie te zien wanneer ze de cadeautjes uit gaat pakken. Mijn ouders mogen tot en met Kerst niet meer op mijn blog kijken maar toch wil ik ze via deze weg al wel heel veel plezier toewensen met alle mooie cadeautjes!

Wat vinden jullie het leukste item? Laat het weten in de reacties.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories