De iPhone X?! En twee nieuwe telefoonhoesjes!

25/02/18

YESSSSS! Gisteren heb ik mijn nieuwe iPhone ontvangen. De iPhone X! Het was in het begin héél even wennen zo zonder home button. Maar wat ben ik er blij mee zeg! En bij een nieuw toestel horen…. Ja, nieuwe telefoonhoesjes. Zoals jullie weten ben ik dol op telefoonhoesjes. Vandaag laat ik jullie mijn twee nieuwste zien en vertel ik er meer over.

Laatst kreeg ik een onwijs leuk mailtje van de webshop Telefoonhoesjestore.nl. In deze webshop vind je een enorm aanbod aan telefoonhoesjes. Voor allerlei toestellen. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een: iPhone 8 hoesje, iPhone X hoesje en Samsung Galaxy S9 hoesje. Naast telefoonhoesjes is er ook een groot aanbod aan telefoonaccessoires. Daarnaast kun je bij Telefoonhoesjestore.nl ook profiteren van gratis, super snelle verzending en heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat de webshop lekker overzichtelijk is.

Ik heb twee onwijs leuke telefoonhoesjes gescoord. Een bookcover en een hoesje met vingerring.

X-Fitted bookcover (iPhone X, rood) | € 16,95
Een bookcover is gewoon een musthave om te hebben. Deze bookcover van het merk X-Fitted is enorm stevig en heeft een ergonomisch design. Door zijn rode kleur is het een echte eye-catcher. Het hoesje past perfect om mijn iPhone en daarnaast is hij er ook weer gemakkelijk uit te halen. In de bookcover is ruimte voor twéé pasjes. Ideaal! Het leukste aan deze bookcover vind ik het kwastje. It’s all about the details. Ik ben heel blij met dit hoesje.

Mercury Goospery iJelly vingerring hoesje (iPhone X, rosé goud) | € 13.95
Dit telefoonhoesje vind ik ook helemaal het einde. Het hoesje is net als de vorige enorm stevig. Daarnaast ligt het hoesje fijn in de hand wat ook niet geheel onbelangrijk is. De vingerring vind ik enorm handig. Dit zorgt voor een nog betere grip. Ook kun je de vingerring als standaard gebruiken. Al met al is het gewoon een super handig hoesje. Het hoesje is gemaakt van TPU, is flexibel en heeft een perfecte pasvorm. Ook dit hoesje is top!

Het is wel duidelijk dat ik enorm enthousiast ben over de telefoonhoesjes van Telefoonhoesjestore.nl. De telefoonhoesjes zijn van goede kwaliteit en dat vind ik erg belangrijk. Ben jij ook op zoek naar een telefoonhoesje? Of misschien wel naar een telefoonaccessoire neem dan zeker eens een kijkje in de webshop. Aanrader!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “De iPhone X?! En twee nieuwe telefoonhoesjes!”

 1. Eva schreef:

  Ik vind dit nog steeds 1 van de leukste artikelen als je over een telefoonhoesjes praat, zoveel enthousiasme zit erin!

 2. Shannblogt schreef:

  Ik ben dol op telefoonhoesje. Daarom ben ik altijd enorm enthousiast in dit soort artikelen. Super dat jij het ook zo leuk vind om te lezen! 🙂

 3. Eveline Fleur schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe telefoon! Wat een beauty 🙂

 4. Shannblogt schreef:

  Ik ben er ook ontzettend blij mee Eveline. Het is zo’n fijn toestel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories