DE BRUSHEGG VAN BOOZYSHOP

06/05/15

brushegg10

Met deze handige brushegg van Boozyshop is het schoonmaken van je kwasten een eitje (letterlijk!) Ze zijn al een tijdje op de markt maar toch wil ik er een artikel over schrijven.

Ze zijn er in heel veel verschillende kleurtjes en kosten maar € 4,99.
Wil jij meer weten over deze effectieve tool? Lees dan snel verder!

brushegg2

De brushegg is de tool om al je kwasten grondig schoon te maken. Door het handige reliëf kun je de kwasten reinigingen van het begin tot aan het uiteinde van de kwasthaartjes.
Aan de onderkant van de brushegg zit een opening waar je twee vingers in kunt stoppen. Dit zorgt ervoor dat je de brushegg makkelijk vast kunt houden tijdens het schoonmaken.
Deze tool maakt het schoonmaken van je kwasten een heel stuk makkelijker en het gaat ook nog eens een stuk sneller dan dat je het met de hand doet.

brushegg3

Hoe werkt het? 
De brushegg werkt echt heel erg simpel.
Wat moet je doen?:
– Maak de vieze kwast eerst even goed nat onder de kraan met lauw water.
– Breng één hele kleine druppel kwastreiniger of (baby) shampoo aan op de brushegg.
– Wrijf met de natte kwast over het reliëf van de brushegg heen.
– Zet de kraan weer aan en wrijf de kwast verder schoon terwijl je de brushegg en de kwast onder de waterstraal houd. Zorg dat de kwast goed schoon gespoeld is.
– Als je ook dat gedaan hebt kun je de kraan weer uitzetten. Schud even goed met de kwast zodat het meeste water uit de kwast is.
– Leg de kwasten op een handdoekje neer en laat ze goed drogen!

00-brushegg

Handig, makkelijk en snel dus! Wil jij zelf ook graag deze brushegg uitproberen? Dan kun je de brushegg HIER bestellen.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories