DE ALLERLEUKSTE HEMA GOODIES!

25/07/20

I’M SO EXCITED! Dit is mijn allereerste post in samenwerking met Hema en ik ben zó trots. Via mijn PR bureau mocht ik een super leuk pakket ontvangen met daarin de allerleukste Hema Summer goodies. Ben jij al benieuwd?

HEMA brengt voor zomerse dagen weer veel nieuwe beautyproducten uit, zoals handzeep en handcrème: 100% vegan, clean en grotendeels natuurlijk. Make-up voor een sunkissed look, Lip Scrub, Lip Butter en Wonder Balm met een frisse gember- en limoensmaak om je lippen te verzorgen. Ook komt Hema met een nieuwe frisse, zomerse geur, namelijk white tea & strawberry, van B.A.E. by HEMA, in een body mist en on the go spray. Dit is nog niet alles hoor. Het zomer assortiment bestaat namelijk uit veel meer fijne producten. In dit artikel laat ik jullie de summerproof producten zien die ik heb mogen ontvangen.

HANDZEEP MET POMPJE | € 3,99 (300 ml)
Deze handzeep met betaïne en flamingobloemextract is mild en zacht voor je handen en zit in een handige fles met een pompje. Bestaat voor tenminste voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De fles is voor 30% gemaakt van recycled materiaal. Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt. Alleen het etiket van deze handzeep straalt al één en al zomer uit! Daar wordt je toch blij van? Ik wel in ieder geval. Iets waar ik ook heel erg blij van werd was de aangename frisse geur. Daar kreeg ik meteen nog meer zomerkriebels van. Het handige van deze handzeep is is dat de zeep al in een pompflacon zit. Je kunt hem dus meteen een plekje in je huis geven.

INGREDIËNTEN:
Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Betaine, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Parfum, Punica Granatum Fruit Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Benzyl Salicylate, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

HANDCRÈME SENSITIVE | € 2,75 (75 ml)
Een sensitive handcrème met katoenzaadolie, sheabutter en Boswellia die de huid kalmeert en roodheid helpt verminderen. De crème is hydraterend en kalmerend. Tenminste 92% van de ingrediënten is van natuurlijk oorsprong en de tube is gemaakt van tenminste 57% recycled plastic. Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt. Wederom verpakt in een heerlijke zomerse verpakking. Wat ik ook fijn vind is het formaat. De handcrème is niet al te groot en past daardoor in letterlijk iedere tas. Heel fijn!

INGREDIËNTEN:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Olus Oil, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Isostearyl Alcohol, Boswellia Serrata Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Glycine Soja Oil, Sodium Chloride, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Xanthan Gum, Lactic Acid, Citric Acid.

WENKBRAUW SJABLONEN (4 STUKS) | € 2,50
Set van 4 verschillende herbruikbare wenkbrauw sjablonen om het vormgeven van je wenkbrauwen wat makkelijker te maken. Kies je favoriete vorm, plaats het sjabloon op je wenkbrauw en houd het met twee vingers strak vast aan beide kanten. Nu kun je het sjabloon invullen met een wenkbrauwpotlood of -poeder. Heel eerlijk? Deze ga ik zelf niet gebruiken want ik teken mijn wenkbrauwen altijd heel eenvoudig en snel vanuit de losse hand. Dat werkt voor mij erg prettig! Deze sjablonen ga ik zeker weten een keer weggeven in een winactie want ze kunnen wel erg handig zijn als je er moeite mee hebt.

ETUI MET SPIEGEL & PINCET
Helaas heb ik hier geen link of prijs van kunnen vinden. Wat een geweldige uitvinding dit! Deze etui met spiegel en pincet is echt voor mij gemaakt. Ik ben echt verslaafd aan het epileren van mijn wenkbrauwen. Ik doe dit dan ook minimaal 1x per week. Dit setje is echt ideaal voor on-the-go of om mee te nemen op vakantie. Heel blij mee! Dit is sowieso mijn favoriete product uit het hele Hema assortiment!

EYESHADOW STICK
Helaas kon ik ook van dit product géén link en/of prijs vinden. Dat dit een prachtig product is die ook nog eens handig in gebruik is dat lijkt me duidelijk. De kleur is zó mooi. Deze oogschaduw stick is echt ontzettend makkelijk te gebruiken. Je draait hem uit, brengt hem aan en that’s it. Mocht je hem wat minder heftig willen dan blend je hem even uit met een kwastje. Piece of cake right? Ik ben helemaal weg van deze eyeshadow stick. De kleur is toevallig ook helemaal Shannon! Yaasss!

LONG LASTING NAIL POLISH WITH ARGAN OIL | € 3
Wow, wow, wow! De perfecte zomerkleur voor op de teennagels it is! Ik kan deze nagellak helaas ook (nog) niet vinden in de webshop. Ik denk dat hij wel in de winkel te vinden is dus mocht je er benieuwd naar zijn. Neem dan zeker even een kijkje.

RETRACTABLE POWDER BRUSH | € 5
Oeh, lekker printje hoor! Deze print komt overigens in meerdere producten terug. 100% Summerpoof, love it! Deze speciale poederkwast met uitschuifsysteem zorgt ervoor dat de haartjes altijd goed beschermd zijn. De synthetische haren van de kwast voelen zacht aan wanneer ze over je gezicht glijden. HEMA make-upkwasten zijn op basis van synthetisch materiaal zonder gebruik van dierenhaar. Behalve diervriendelijk, is dit materiaal ook bevorderlijk voor het resultaat. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze kwast zelf iets té zacht vind voor poeder. Ik vind dat de haartjes persoonlijk niet compact genoeg op elkaar zitten. Hierdoor wordt netjes werken een stuk lastiger! Jammer. Maar zeker een handige tool voor on the go.

Super leuk dat ik deze producten uit de zomercollectie van Hema mocht ontvangen. De collectie bestaat uit nog veel meer leuke producten. Breng zeker eens een bezoekje aan de winkel mocht je daar benieuwd naar zijn. Mijn favoriete product van alles wat ik heb mogen ontvangen is zonder twijfel het etuitje met spiegel en pincet. Wat vinden jullie het leukste product?

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories