DE 3 NIEUWE SHEET MASKS VAN KNEIPP®

04/04/20

Er is kort geleden weer een héérlijk pakketje bij mij bezorgd. Ik heb namelijk de 3 nieuwe sheet masks van Kneipp mogen ontvangen. De maskers: Chill Out, Detox Care en Hydro Kick. In dit artikel vertel ik jullie alles over deze maskers. Lees je mee?

Sheet Masks zijn dé huidopkikkers van dit moment. Voor elk huidprobleem is er wel een sheet mask te vinden. Kneipp ontwikkelde drie speciale sheet masks die niet alleen je huid maar ook je stemming helemaal in balans brengen. De maskers bevatten zowel natuurlijke oliën als plantenextracten voor een wetenschappelijk bewezen effectieve huidverzorging. De etherische oliën en extracten hebben invloed op je humeur en zorgen voor een overweldigende boost. De maskers bevatten geen conserveringsmiddelen en microplastics en zijn gemaakt van 100% natuurlijk, biologisch afbreekbare viscose. Goede eigenschappen all over!

Wat ik erg fijn vind aan sheet masks is dat ze alle ingrediënten op de huid houden en ze samenpersen zodat je er maximaal profijt van hebt. Ze werken als een soort kompres die ervoor zorgt dat de effectieve ingrediënten diep in de huid komen. Hierdoor profiteer je van een intensieve verzorging die nog lang doorwerkt. Daarnaast zijn sheet masks rijk aan voedende bestanddelen die de huid egaliseren en een heldere gezonde glans geven.

Kneipp komt met 3 nieuwe sheet masks die alle 3 wetenschappelijk bewezen resultaten bieden aan zowel je huid als aan je stemming. Ze kosten slechts € 3,99 per stuk. Welke variant heeft jouw voorkeur?

CHILL OUT SHEET MASK 
Het Chill Out sheet mask bevat hennepzaad- en patchouli olie extracten voor een kalmerend en ontspannen huideffect. De natuurlijke etherische oliën en zacht kruidige geur zorgen voor een ultiem gevoel van ontspanning voor zowel je huid als stemming.

DETOX CARE SHEET MASK
Het Detox Care sheet mask bevat algen- , moringa- en bamboe extracten voor een anti-pollution effect. De natuurlijke etherische oliën en zacht kruidige geur zorgen ook bij dit masker weer voor een ultiem gevoel van ontspanning voor zowel je huid als stemming.

HYDRO KICK SHEET MASK
Deze variant bevat watermunt- , agave- , en cactuswaterextract voor een 24-uurs hydratatie effect. De natuurlijke etherische oliën en zacht kruidige geur zorgen ook bij dit masker weer voor een ultiem gevoel van ontspanning voor zowel je huid als stemming.

HOW TO USE: 

Wat meteen erg opvalt bij deze sheet masks is dat ze direct een zichtbaar effect hebben op de huid. Je huid is na gebruik meteen gladder en soepeler. De sheet masks zijn daarnaast ontwikkeld voor Europese gezichtsvormen waardoor ze beter zitten dan een gemiddeld sheet mask. Ik ben helemaal weg van deze nieuwe sheet masks van Kneipp. Love it!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories