CUSTOMIZE YOUR OWN MASCARA | FRIDAY MASCARA

22/05/20

Als ik ergens een hekel aan heb zijn dat wel mijn wimpers. Mijn hemel! Mijn wimpers zijn de rede waarom ik mezelf opmaken stiekem niet zo leuk vind. Mijn wimpers hebben letterlijk iedere dag een bad hair day. Zodra ik er mascara op doe staan ze alle kanten op behalve de goede kant. Sinds ik het merk FRIDAY ontdekt heb is dat verleden tijd. Meer weten? Lees dan verder.

Finally! Door FRIDAY heb ik eindelijk een mascara gevonden die werkt voor mij. Ik zal eerst even wat meer informatie toevoegen over het merk. Het verhaal achter FRIDAY is namelijk echt wel leuk om te weten.

HET VERHAAL ACHTER FRIDAY
“Make everyday feel like FRIDAY”, dat is het motto van het merk. Positief, vrolijk en eerlijk zijn enkele woorden waar ze zich helemaal in herkennen en ze vinden het belangrijk om dat over te brengen aan hun klanten. Niet alleen met de producten maar ook bijvoorbeeld met de persoonlijke aandacht van de customer service. FRIDAY werkt er hard aan om één van de grootste make-up problemen op te lossen – de zoektocht naar hoge kwaliteit make-up voor een zacht prijsje. Een stel wimpers is namelijk net zo uniek als een vingerafdruk. Helaas liggen de make-up winkels vol met items die niet voor iedereen even perfect zijn. Daarom heeft FRIDAY een personal touch aan hun product toegevoegd. Hi customizable mascara! Door de unieke herhaalservice voegt FRIDAY gemak, plezier en een klein verwenmomentje toe aan jouw dag. Bij FRIDAY vinden ze namelijk dat alle klanten dat happy FRIDAY gevoel verdienen, want het leven is vaak al serieus genoeg.

DE BELOFTE
Alle mascara’s zijn van topkwaliteit en worden gewoon hier in Europa gemaakt. Daarnaast zijn de producten duurzaam en heeft FRIDAY een eigen recycle programma opgezet. Verandering begint bij één persoon… of in dit geval één mascara. Wat het merk blij maakt is dat de klanten zich goed voelen en er natuurlijk goed uitzien. Dat kan alleen door iedereen te verwelkomen. Lange, korte, weinig of veel wimpers… iedereen is welkom bij FRIDAY.

Hoe fijn is het om zelf je eigen mascara samen te kunnen stellen? Ik wist uberhaupt niet eens dat dit mogelijk was. Bij FRIDAY kan het dus en het is echt héél eenvoudig.

HOE HET WERKT:
• KIES EEN MASCARAFORMULE
Maak je keuze uit een van de 6 mascara formules, zoals volume, waterproof of krul. De FRIDAY mascara’s zijn ontwikkeld in Europese laboratoria en daardoor dierproefvrij.
• ZOEK ER EEN PERFECTE BORSTEL BIJ
Eén van de 8 borstels is de juiste voor jou! Zoek de borstel die bij jouw gewenste effect past. Wil je de volgende keer een andere borstel proberen? Dat is zo (kosteloos) geswitcht in “Jouw Account”.
• BEPAAL ZELF HOE VAAK
FRIDAY wil dat jij de baas over jouw bestelling bent. Daarom kan je zelf bepalen hoe vaak jij je mascara ontvangt. Zo kun je kiezen om je mascara om de 1, 2 of 3 maanden of éénmalig te ontvangen. Gaat het toch te snel? Dan kan jij zelf het moment kiezen waarop je hem ontvangt in “Jouw Account”.
• JE BETAALT PER KEER
FRIDAY heeft geen standaard abonnementsmodel. Wij hebben een herhaalservice waarbij je nergens aan vast zit. Zo betaal je per keer en is er geen minimale afname. Jij houdt de touwtjes in handen en kan je zelf beslissen wanneer je weer een mascara ontvangt.
• GENIETEN VAN JE EIGEN SAMENGESTELDE MASCARA
En dan is ie bij je geleverd! Je zelf samengestelde mascara past namelijk door je brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Daarbij zorgen wij altijd voor een leuke verrassing bij je bestelling. Dat maakt van elke nieuwe mascara een echt FRIDAY feestje.

Dus in het kort: Je kiest je formule, je kiest je favoriete borstel en je kiest je frequentie (hoe vaak je hem wilt ontvangen.) Wanneer je de mascara maandelijks of om de twee of drie maanden wilt ontvangen krijg je er een gratis tweede borsteltje bij. LET OP: Dit is alleen geldig bij je eerste bestelling wanneer je de mascara maandelijks of om de twee of drie maanden wilt ontvangen. Easy right?

Wanneer je je eigen mascara gaat customizen spreekt alles voor zich. Alles staat duidelijk omschreven wat het kiezen erg eenvoudig maakt. Althans als je weet wat voor jou werkt. Ik wist dit dus nog niet en wilde graag van alles proberen. Wat ik wel wist was de formule die ik graag wilde en dat is de waterproof formule geworden. Wat betreft de borsteltjes, daar heb ik er 4 van ontvangen. Nu kan ik eindelijk eens ontdekken wat voor mij het beste werkt.

Ik heb gekozen voor de volgende borstels:
• Borstel No. 2 (de tweede van onder)
– Neemt zelfs de kleinste haartjes mee
– Geeft veel mascara af op de wimpers
– In één laag volledige dekking
• Borstel No. 4 (de onderste)
– Elke laag zorgt voor meer lengte
– Wissel van kant voor lengte of definitie
– Meerdere laagjes nodig voor echte intensiteit
• Borstel No. 7 (de tweede van boven)
– Zwoele oogopslag zonder klontjes
– In één beweging langere en gesepareerde wimpers
– Medium dekking na de eerste laag
• Borstel No. 8 (de bovenste)
– Creëert een natuurlijke krul
– Scheidt de wimpers goed
– Meer lagen = meer drama

Omdat ik het zonde vind om alle borstels meteen in gebruik te nemen heb ik besloten om er eerst één te proberen voor een langere tijd en daarvoor heb ik gekozen voor de borstel waar ik het meest benieuwd naar was en dat is borstel No. 7. Tot nu toe bevalt hij mij erg goed. Borstel No. 7 werkt zélfs voor mijn wimpers. Geloof het of niet! Ik ben er oprecht enthousiast over en dat zegt al héél wat aangezien ik niet snel enthousiast ben over een mascara. Als het nu al zo goed begint ben ik erg benieuwd wat de andere borstels voor mijn eigenwijze wimpers kunnen betekenen. Can’t wait to try them!

Wil jij nou ook een eigen mascara samenstellen en bestellen bij FRIDAY? Dan kan dat HIER!
Zoals ik eerder al zei maar nog even één keer wil benadrukken: Je ontvangt bij je eerste zending met herhaalservice een gratis extra borsteltje. Have fun shopping girls.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories