Creëer je meest stralende glimlach ooit!

21/07/18

Stralende witte tanden, daar droomt toch iedereen van? De Colgate Max White Expert Complete tandpasta biedt hier de oplossing voor. Colgate komt met een compleet nieuw, innovatief product. Nieuwsgierig? Je leest er alles over in dit artikel.

Colgate lanceert hun beste whitening tandpasta ooit! De Colgate Max White Expert Complete tandpasta. Ik gebruik zelf eigenlijk altijd whitening tandpasta’s van Colgate dus toen ik het perspakketje met deze tandpasta binnen kreeg was ik meteen enthousiast.

DE FORMULE
De unieke formule met Pro-Oxide Complex bevat waterstofperoxide. Waterstofperoxide is hét professioneel aanbevolen whitening ingrediënt voor wittere tanden wat zorgt voor een diepe vlekverwijdering. Het Advanced Brighteners System heeft een veilige en gemakkelijke werking en maakt je tanden direct witter. Al vanaf de eerste poetsbeurt! Verder bevat de tandpasta hoogwaardige silica, fosfaten en fluoride. Hoogwaardige silica verwijdert vlekken op het tandoppervlak en polijst de tanden, fosfaten hechten zich aan de tanden om toekomstige beschadiging aan het tandoppervlak te voorkomen en tot slot de door tandartsen aanbevolen volumes van fluoride om zeker te zijn van een goede zorg voor de tanden. De tandpasta maakt je tanden niet alleen witter, maar zorgt ook voor een frisse adem en gaat tandplak en gaatjes tegen. Om het maximale uit deze tandpasta te halen is het aan te raden om de tandpasta 3 maanden, elke dag te gebruiken.

WAAROM IS DE COLGATE MAX WHITE EXPERT COMPLETE TANDPASTA BETER DAN ANDERE WHITENING TANDPASTA’S?
1. Door de toevoeging van waterstofperoxide. Waterstofperoxide dringt door tot onder het oppervlak van de tand om diepe vlekken te bereiken en te kunnen verwijderen. Daarnaast voorkomt de formule dat er nieuwe vlekken worden gevormd.
2. Het klinisch bewezen Advanced Brighteners System geeft de tanden direct een whitening effect. Gedurende het poetsen hechten de Brighteners zich aan het gereinigde tandoppervlak en dit verhoogt de hoeveelheid ‘blue light’ wat door het menselijk oog wordt geregistreerd als wit. Hierdoor lijken je tanden direct witter.

Kleine side note: Ik heb de tandpasta nog niet gebruikt maar omdat het persbericht ontzettend veel belovend is kon ik niet wachten om het met jullie te delen. Ik heb mijn huidige tandpasta bijna op en dan ga ik deze tandpasta zeker uitproberen. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig?

* Colgate Max White Expert Complete tandpasta | € 12,99 (90 ml)
Verkrijgbaar bij alle drogisterijen.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories