CLUSE LA BOHÈME MESH SILVER WHITE

21/01/17

Een tijdje terug schreef ik over een rosé goud horloge van Rosefield en kort erna over een horloge van Daniel Wellington ook met rosé gouden details. Dat ik rosé goud erg mooi vind is inmiddels dus wel gebleken maar ik ben ook gek op zilver. Aan het begin van deze week werd er een leuk pakketje bezorgd met daarin het prachtige, zilveren La Bohème horloge van het bekende horlogemerk Cluse.

Bij Horlogeloods.nl kun je gebruik maken van de gratis inpakservice. Ook mijn horloge was erg leuk ingepakt. 

Het La Bohème horloge van Cluse heb ik ontvangen van de webshop Horlogeloods.nl. Horlogeloods.nl is een super leuke webshop met een enorm aanbod aan horloges, horlogebanden en horlogeboxen. Voor zowel dames als heren kun je bij Horlogeloods.nl slagen. De webshop verkoopt onder andere bekende merken als: Cluse, Michael Kors, Lorus, Seiko, Pulsar, Guess en Calvin Klein. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Als je net als ik dol bent op horloges dan ben je bij Horlogeloods.nl aan het juiste adres. Er is voor ieder wat wils!

Daarnaast kun je bij Horlogeloods.nl ook nog profiteren van vele andere voordelen. Bijvoorbeeld van de gratis inpakservice of de snelle levering. Als je een bestelling plaatst voor 17:00 dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel je boven de € 50 dan wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden (ook naar België.) Daarnaast is Horlogeloods.nl een officiële merkdealer. Good to know, ja toch?

CLUSE LA BOHÈME MESH SILVER WHITE | € 89,95
Het Cluse La Bohème horloge is voorzien van een mooie horlogeband gemaakt van edelstaal en een kast van messing. De kast heeft een diameter van 38 mm. Een perfect formaat als je het mij vraagt. Ik hou niet van kleine horlogekasten. Daarnaast is de kast van het horloge ook erg plat (7 mm) wat ik ook erg fijn vind. Het horloge heeft zilveren wijzers en een witte wijzerplaat.

De lengte van de horlogeband is prima. Aan de horlogeband zit de sluiting vast die je makkelijk zelf kunt verstellen. Ik had binnen no-time een passend horloge. Wat ik ook erg leuk vind is dat het horloge in een leren etuitje zit. Handig! Hier kan ik hem na het dragen weer veilig in opbergen.
Het Cluse La Bohème horloge is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Het Cluse La Bohème horloge is nu al één van mijn favorieten. Doordat dit horloge zilver is van kleur kun je dit horloge bij iedere outfit combineren. Super handig om zo’n horloge te hebben. Het horloge is ook erg makkelijk te combineren met andere sieraden omdat het horloge vrij neutraal is. Dit horloge ga ik zeker vaak dragen. I’m in love!

Ben jij een horlogedrager? Wat is jouw favoriete horlogemerk?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “CLUSE LA BOHÈME MESH SILVER WHITE”

  1. Christina schreef:

    Mooi door zijn eenvoud… dit kan je altijd met alles combineren. Ik heb niet echt een favoriete horlogemerk, ik kijk meer naar het totaalplaatje en dat kan dan per merk verschillen.
    Een mooi artikel met mooie foto’s.

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor de leuke reactie Christina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories