Clinique | Moisture Surge™ 72- Hour Auto-Replenishing Hydrator

19/03/18

Een ingewikkeldere titel dan deze kan bijna niet. Maar dit is simpelweg de naam van het product waar ik het vandaag met jullie over wil hebben. Clinique is al een lange tijd één van mijn favoriete merken als het gaat om huidverzorging. Wanneer er iets nieuws op de markt komt vind ik het fantastisch om alles over dit product te weten en wanneer ik een product dan ook nog eens erg fijn vind kan ik het natuurlijk niet laten om dit producten met jullie te delen.

CLINIQUE – Moisture Surge™ 72- Hour Auto-Replenishing Hydrator | € €22,00 (30ml) – €33,00 (50ml).
‘Een rijke en snel-absorberende gel-crème die een ongegeëvenaarde 72-uur lang ononderbroken hydratatie biedt, zelfs nadat je je gezicht hebt gewassen. ‘

Deze gel-crème van Clinique is een weldadige crème en vochtverzorger die snel wordt opgenomen door de huid. Wanneer de huid het product heeft opgenomen profiteer je van een 72-uurs onafgebroken hydratatie boost (zelfs na het wassen van het gezicht.) De gel-crème gebruikt Geactiveerd Aloë Water en caffeïne om de ‘waterpomp’ van de huid te stimuleren. Zo wordt een intern waterreservoir gemaakt waarmee de huid zichzelf voortdurend van vocht kan voorzien. De ‘pomp’ haalt het water uit de onderste huidlagen, en drenkt alle huidlagen in vocht van binnenuit. Daarnaast vermindert de gel-crème zichtbare fijne lijntjes, schilfertjes en een gespannen gevoel door uitdroging. De huid wordt na gebruik op langer termijn versterkt en krijgt het vermogen om vocht vast te houden. Het resultaat? Een heerlijke, frisse, gezonde en ‘volle’ huid!

De exclusieve Auto-Replenishing Technology zorgt voor en oppepper van het vochtpeil val de huid. Deze technologie helpt de huid zijn eigen interne vochtbron te activeren om zo een non-stop hydratatie boost te kunnen leveren. Al het vocht wordt vervolgens in de huid gesealed en geeft een gezonde glans.

Zo werkt de Auto-Replenishing Technology: 
–  Zorgt voor een onafgebroken vochtaanvoer:
De gel-crème gebruikt Hyaluronzuur om direct een vochtboost van 152% te geven, terwijl bevochtigers dieper in de huid dringen om daar nog meer vocht af te geven voor een huid die er fris, vol en dauwachtig uitziet.
– Sluit vocht in:
Een Moisture-Holding Super Matrix en Hyaluronzuur vormen samen een soort filmpje om het eigen vocht van de huid te helpen insluiten. Ze leggen een dun onzichtbaar netwerkje over het oppervlak van de huid en maken de huid tegelijkertijd ‘vol en sappig’ van binnenuit. Ze leveren aan het einde van de dag bijna tweemaal zoveel vocht aan de huid af dan voorheen.
– Heractiveert de interne vochtbron van de huid:
Geactiveerd Aloë Water en caffeïne helpen de huid zelf een interne waterbron aan te maken zodat deze zichzelf voortdurend opnieuw van vocht kan voorzien. Water wordt vanuit de diepste huidlagen naar boven gebracht zodat iedere laag van de epidermis verzadigd wordt met duurzaam vocht.

Hoe gebruik je dit product?:
De gel-crème breng je twee keer per dag aan op de schone huid. Breng de crème rijkelijk aan over het hele gezicht. Het product kun je op zonnige dagen combineren met een zonbescherming. Deze vochtverzorger kan ook op een paar andere manieren gebruikt worden:
– Als een hydratatie-boost, breng met je vingertoppen aan over je gewone dagcrème.
– Kan zowel onder als over make-up. De gel-crème is ook nog eens een prima basis dus!
– Gebruik als een 5-minuten masker door de juiste hoeveelheid aan te brengen en wat
overblijft af te nemen met een tissue, of laat alles door de huid absorberen.
– Op droge plekjes zoals nagelriemen, ellebogen, droge haarpunten.

Leuk feitje:
De 72-uur durende hydratatie staat gelijk aan ongeveer 12 flessen (500 ml) water. Wow!

Al met al ben ik enorm enthousiast over de Clinique – Moisture Surge™ 72- Hour Auto-Replenishing Hydrator. De naam van het product is misschien wat ingewikkeld maar ik hoop dat ik het voor jullie een beetje heb kunnen verduidelijken. Vooral de veelzijdigheid van het product vind ik erg fijn. Daarnaast is het product ook nog eens voorzien van een heerlijke, zachte geur.

Tot slot wil ik ook nog even wat aandacht besteden aan het perspakket waarin deze gel-crème zat want wat was het een prachtig perspakket. Wauw! Naast de gel-crème zelf ontving ik namelijk ook een waterfles en een aloë vera plant (zie foto’s.) Super leuk!

Het product is verkrijgbaar bij alle Clinique verkooppunten en op www.clinique.nl.
Clinique – Moisture Surge™ 72- Hour Auto-Replenishing Hydrator | €22,00 (30ml) – €33,00 (50ml).

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

4 comments so far.

4 reacties op “Clinique | Moisture Surge™ 72- Hour Auto-Replenishing Hydrator”

  1. Ik heb deze ook gehad, vind ‘m echt ontzettend fijn!

  2. Shannblogt schreef:

    Ah wat leuk Wies! Ik vind hem ook erg fijn. Bedankt voor je leuke reactie.

  3. Emile schreef:

    Dit lijkt mij een heerlijke gel-creme. Mooie foto’s ook !!

  4. Shannblogt schreef:

    Wat een lieve reactie Emile! Bedankt. De crème is echt fantastisch. Hij voelt zo lekker aan op de huid. Ook ideaal als make-up basis! Velletjes zijn verleden tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories