Clinique | Dramatically Different Hydrating Jelly

15/09/18

Sommige verzorgingsproducten maken mij zó blij dat ik ze wel met jullie moet delen. Het product wat ik vandaag met jullie wil delen is er zo één. De Dramatically Different Hydrating Jelly van Clinique. Benieuwd? Je leest er alles over in dit artikel.

Clinique is zeker één van mijn favoriete merken op het gebied van huidverzorging. Ik heb al meerdere producten van dit merk geprobeerd en ik ben tot nu toe altijd tevreden geweest. Ik kan alvast verklappen dat ik ook in deze review weer erg enthousiast ben.

Clinique – Dramatically Different Hydrating Jelly | € 52,00 (125 ml)
De Dramatically Different Hydrating Jelly van Clinique filtert de huid. De jelly sluit het goede vocht af en filtert het slechte vocht uit de huid. Dit product versterkt de vochtbarrière van de huid en verbetert de veerkracht. De unieke water-jelly-structuur voelt fris aan, dringt snel door en de olievrije formule is niet kleverig en laat geen residu achter. De huid is glad, sterk en gezond met een frisse, schone gloed.

Bewezen resultaten: De jelly maakt de huid 87% minder kwetsbaar voor vervuiling (bewezen door: in-vitro-testen op huidmodellen.) De Clean Shield Technology ™ is geformuleerd met een vochtbarrière-mengsel van zonnebloempittencake, gerstextract en komkommerfruit-extract om de huidbarrière te versterken, de veerkracht te verbeteren en de vochtniveaus van de huid in balans te houden. Hyaluronzuur fungeert als een natuurlijke vochtmagneet/vochtinbrenger.

Ik ben enorm fan van de Dramatically Different Hydrating Jelly. De geur van het product vind ik alleen al fantastisch. De geur is fris en zacht. Heerlijk! Daarnaast zit het product verpakt in een handzame verpakking met een klein, luxe tintje. Het flacon is gemaakt van hard plastic wat ik persoonlijk een héél groot voordeel vind aangezien ik nog wel eens iets laat vallen. De non-sticky formule van het product maakt mijn huid egaal en fluweel zacht. Wat ik ook erg fijn vind is dat het product snel in de huid trekt. Dit maakt de jelly erg geschikt als make-up basis. De Dramatically Different Hydrating Jelly vind ik persoonlijk echt een aanrader! Het product is aan de prijzige kant maar je krijgt wel waar voor je geld. Daarnaast is de jelly erg zuinig in gebruik en kun je er dus lekker lang van genieten.

De Dramatically Different Hydrating Jelly is geschikt voor alle huidtypen.

Hoe te gebruiken? 
Je kunt het product tweemaal daags aanbrengen over het gehele gelaat en eventueel de hals. Doe dit gelijkmatig voor het beste resultaat. Je kunt de jelly alleen aanbrengen, als een soort dagcrème maar de jelly kan ook prima gebruikt worden als make-up basis.

Verkrijgbaarheid
De Dramatically Different Hydrating Jelly is vanaf september 2018 verkrijgbaar bij o.a. Douglas.

Adviesprijzen: € 27,50 (50 ml) | € 52,00 (125 ml.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

8 comments so far.

8 reacties op “Clinique | Dramatically Different Hydrating Jelly”

 1. Laura schreef:

  Hier ben ik super benieuwd naar door hun instagram! Lijkt me een fijn product

 2. Shannblogt schreef:

  Het is echt een fantastisch product! Zeker het proberen waard. Bedankt voor je reactie! ?

 3. Emile schreef:

  Lijkt mij een goed product ,wel aan de prijzige kant maar als hij doet wat het belooft dan is het product het wel waard.

 4. Shannblogt schreef:

  Dat doet het product zeker Emile! ☺️

 5. Teddy schreef:

  Oh dit lijkt me een heel fijn product! Fijne review 🙂

 6. Shannblogt schreef:

  Ahh bedankt voor je leuke reactie Teddy! ?

 7. Nina schreef:

  Mooi product en mooie foto’s

 8. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Nina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories