Christina Aguilera’s Red Sin (EdP)

23/09/15

3 red sin

Persoonlijk ga ik de deur niet uit zonder een lekkere parfum op te hebben gedaan! Ik heb daarom ook al ontzettend veel parfums opgemaakt en ben ik dol op het kopen van nieuwe parfums! Zo kocht ik ook Christina Aguilera’s Red Sin en daar vertel ik jullie graag meer over!

4 red sin

Red Sin bevat opvallende noten en is daardoor erg draagbaar. Red Sin is vooral een zoete geur die gecombineerd is met warme/kruidige noten.

Topnoten: Rode appel en kaneel.
Hartnoten: Rode cyclaam.
Basisnoten: Musk, sandelhout en rode gember.

7 red sin

De geur blijft redelijk goed hangen maar de kracht van de geur verdwijnt wel na een tijdje. Daarom vind ik het fijn om de geur halverwege de dag even bij te werken.

6 red sin

Naast dat ik de geur ontzettend lekker vind, vind ik de flacon van deze eau de parfum ook erg leuk! De flacon vind ik erg goed bij de parfum passen. Door de rode kleur en de kanten opdruk kun je verwachten dat het een vrouwelijke warme geur is terwijl het strikje het juist weer heel lief en zoet maakt!

Ingrediënten:

5 red sin

Ik kocht deze parfum een tijdje terug bij Kruidvat. De prijs van dit parfum is € 23,49 (30 ml)

Bedankt voor het lezen! ♡
(Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!)

7 comments so far.

7 reacties op “Christina Aguilera’s Red Sin (EdP)”

 1. xkekography schreef:

  Leuk artikel! Ik heb de zwarte versie! Ik moet zeggen dat ik heel erg van parfum houdt maar het altijd vergeet op te doen! Zo zonde eigenlijk.

 2. shannblogt schreef:

  Ah dankjewel! En inderdaad dat is zeker zonde!

 3. Eva schreef:

  Leuk artikel en hele mooie fotos! Ik hou heel veel van parfum! ❤️

 4. shannblogt schreef:

  Ah dankjewel!

 5. Klinkt goed 😉 Ik heb al een ander variant van Christina Aguilera parfum en die bevalt mij ook goed. Ben benieuwd hoe deze ruikt.

 6. Florentine schreef:

  Ik vind deze heerlijk!!!

 7. shannblogt schreef:

  Ik ben het met je eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories