CHANEL ROUGE COCO 440 Arthur

17/08/15

IMG_1661

In dit artikel maken jullie kennis met een prachtige Rouge Coco lipstick van Chanel in de kleur 440 Arthur.

De kleuren die ik het meest op mijn lippen draag zijn rood en roze. Ik heb daarom ook echt ontzettend veel rode en roze lipsticks. Maar geen één lipstick heeft dezelfde kleur!

IMG_1664

Alweer even geleden vond ik dat het tijd was voor een nieuwe lipstick. Ik bezocht de webshop van Douglas en de webshop van ICI Paris XL. Na enige tijd vond ik deze prachtige lipstick van Chanel (440 Arthur) bij ICI Paris XL. Ik was meteen verkocht. Toen ik hem in mijn winkelmandje deed zag ik ook nog eens dat er een kortingsactie was op alle lipsticks van Chanel. Uiteraard kon ik het niet laten om hem te bestellen.

IMG_4809

Ik vind het vrij lastig om de kleur te omschrijven. Want de lipstick is rood/oranje maar heeft ook roze tinten. Persoonlijk ben ik helemaal weg van kleuren als deze. Het pigment van de lipstick is erg goed wat zorgt voor een maximale kleurdekking.

De Rouge Coco lipsticks hebben een diep hydraterende textuur. Dit maakt je lippen zijde zacht. De lipsticks zijn verrijkt met was van mimosa, jojoba en zonnebloem. Hierdoor glijd de lipstick makkelijk over je lippen en brengt hij erg fijn aan.

1 arthur

De prijs van deze lipstick is € 30,15. Dat is behoorlijk prijzig. Mijn advies is om even te wachten tot ICI Paris XL weer een actie heeft op lipsticks. Daarmee kun je in de meeste gevallen best wel wat geld besparen op lipsticks van exclusieve merken.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “CHANEL ROUGE COCO 440 Arthur”

  1. Eva schreef:

    Wauw, deze is echt heel mooi! Staat ook leuk!

  2. shannblogt schreef:

    Lieeef! Dankjewel Eva!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories