CELEBRATE, HOLIDAY! | Er even tussen uit..

26/07/16

Yaaaas! Holiday! It’s finally here. Iets waar je een lange tijd naar uit kijkt maar wat ook zo weer voorbij is helaas. Een aantal vakantie dagen zijn al voorbij gevlogen. Van deze dagen heb ik al heerlijk kunnen genieten. Omdat ik in totaal 3 weken vakantie heb en deze vakantie al aardig vol gepland heb, wil ik iets belangrijks met jullie delen..

De aankomende 3 weken wil ik optimaal kunnen genieten van mijn vakantie en daardoor mijn blog (tijdelijk) stil leggen. Zoals ik al zei heb ik mijn 3 weken vakantie al aardig vol gepland en ga ik eigenlijk iedere dag wel iets leuks doen. Tussendoor ga ik ook nog op vakantie. Hierdoor heb ik simpelweg weinig tijd om foto’s te schieten en artikels te schrijven voor mijn blog. Ik schenk graag veel tijd en aandacht aan ieder artikel die ik schrijf op mijn blog en dat wil ik ook blijven doen. Vandaar dat ik een blogvakantie heb ingelast! Ik hoop op jullie begrip!

Iedereen die op dit moment ook vakantie heeft of nog vakantie krijgt wens ik een hele fijne vakantie toe!

Tot  over 3 weken!

Veel liefs, Shannon  

PS: Op Instagram en Twitter blijf ik wel actief. Mocht je het leuk vinden dan kun je mij natuurlijk altijd volgen. Dat vind ik alleen maar leuk! Ik ben zowel op Instagram als op Twitter te vinden onder de naam _94shannon. 

3 comments so far.

3 reacties op “CELEBRATE, HOLIDAY! | Er even tussen uit..”

  1. Emile schreef:

    Een hele fijne vakantie…geniet ervan!!!!

  2. Eva schreef:

    Hele fijne vakantie, ga er lekker van genieten!

  3. Emile schreef:

    04-08….Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories