CATRICE ultimate colour lipstick | 390 On the pink side of life

02/11/15

1 catrice

YES! Wéér een nieuwe lipstick! Voor mij is het bijna onmogelijk om het Kruidvat te verlaten zonder iets gekocht te hebben. Ook de laatste keer dat ik er was kwam ik niet met lege handen naar buiten. Ik kocht een aantal make-up producten waaronder deze ultimate colour lipstick van Catrice.

2 catrice

Ik kocht de ultimate colour lipstick in de kleur 390 – On The Pink Side Of Life. Dit is een matte, opvallend roze lipstick die niet té fel van kleur is.

5 catrice

On The Pink Side Of Life is mijn tweede matte ultimate colour lipstick. De eerste matte ultimate colour lipstick die ik kocht en die ik inmiddels al een tijdje in mijn bezit heb is de welbekende kleur 360 – MATTraction. MATTraction is een matte, rode kleur die mij zó goed is bevallen dat ik een keer een ander kleurtje wilde proberen.

6 catrice

Wat ik persoonlijk zo fijn vind aan de matte ultimate colour lipsticks is dat ze niet droog aanvoelen op de lippen en de kleurdekking is ook erg goed. De lipsticks blijven redelijk goed zitten gedurende de dag maar af en toe een keertje bijwerken kan geen kwaad!

De ultimate colour lipsticks van Catrice zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten € 3,99

8 catrice

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories