Casuelle On The Go make-up brushes

07/10/15

1 casuelle

Real Techniques is mijn favoriete make-up kwasten merk. Maar ik vind het ook altijd leuk om make-up kwasten van andere merken te proberen. Zo kwam ik laatst deze  make-up kwasten set tegen van het merk Casuelle!

3 casuelle

Deze 5-delige On The Go make-up kwasten set zag ik een tijdje terug liggen bij Douglas voor slechts € 6,95. Ik deed even een snelle check en ik was meteen verkocht. Ik rekende hem af en ik werd trotse eigenaresse van deze kwasten set. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van gekregen.

4 casuelle

Een make-up kwasten set speciaal geschikt om mee te nemen op reis, verpakt in een handige reis etui die gemaakt is van materiaal dat makkelijk schoon te maken is.

11 casuelle

Maar is deze kwasten set echt zo handig? Deze make-up kwasten set heeft in mijn ogen veel voordelen maar helaas ook één nadeel!

Laat ik positief beginnen door te vertellen dat deze kwasten echt van hele goede kwaliteit zijn. De kwasten zijn ontzettend zacht en liggen fijn in de hand. De kwasten hebben veel haartjes die dicht op elkaar zitten waardoor je in één keer deppen al voldoende poeder, blush, of oogschaduw op je kwast hebt zitten. De kwasten verharen niet en door de houten handvaatjes zien ze er ook nog eens heel erg leuk uit.

0 casuelle

Helaas vind ik deze kwasten set niet helemaal volledig. Daarmee wil ik zeggen dat ik wat kwasten mis in deze set. De kwasten die ik mis zijn een contour kwast, lip penseel, eyeliner/wenkbrauw kwast en een goede kwast om oogschaduw mee aan te brengen.

De kwasten die in de set zitten zijn:
– Powder/blush brush, Te gebruiken bij losse of geperste poeders, blush en bodyshimmers.

6 casuelle

– Foundation brush, Te gebruiken bij het aanbrengen van een vloeibare foundation of het snel bijwerken van oneffenheden.

7 casuelle

– Angled brush (schuin afgesneden oogschaduw penseel), Te gebruiken voor het omlijnen, mengen en vervagen van oogschaduw kleuren.

8 casuelle

– Crease brush (ronde oogschaduw penseel), Gebruik dit penseel om met een contrasterende oogschaduw kleur diepte en detaillering aan te brengen aan de natuurlijke vorm van je ogen.

9 casuelle

– Brow/lash brush, Te gebruiken voor het borstelen en in vorm brengen van je wenkbrauwen en wimpers.

10 casuelle

Ondanks dat ik vind dat deze kwasten set een aantal kwasten mist ben ik als nog erg tevreden over de kwasten. Dit is puur omdat de kwaliteit van deze kwasten echt ontzettend goed is.

Deze On The Go kwasten set van Casuelle kocht in een Douglas filiaal, online zijn ze op dit moment niet (of nog niet) verkrijgbaar!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

4 comments so far.

4 reacties op “Casuelle On The Go make-up brushes”

 1. Eva schreef:

  Mooie kwasten, jammer dat er bij mij geen douglas in de buurt is anders had ik zeker weten een kijkje genomen!

 2. shannblogt schreef:

  Ah dat is jammer inderdaad want het zijn zeker mooie kwasten!

 3. Anouk vd akker schreef:

  ik heb die kwastenset ook maar ik wist niet dat casuelle best een goed make up merk was want bij mij staat casuelle bekend als een merk wat de intertoys verkoopt maar blijkbaar is dat helemaal niet zo. ik heb ze van mijn ouders gekregen dus heb ze niet mee gekocht

 4. Shannblogt schreef:

  Leuk Anouk. Het zijn inderdaad erg fijne kwasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories