Casimoda de BFF van mijn iPhone X ?!

13/04/18

Jullie zullen wel denken: Daar is Shannon weer met haar telefoonhoesjes. Yaaaass! I’m back again. Een nieuwe iPhone betekent voor mij nieuwe telefoonhoesjes. Er zijn enorm veel webshops te vinden met leuke telefoonhoesjes maar één van de leukste is toch wel Casimoda. Daar heb ik twee hele leuke telefoonhoesjes gescoord. In dit artikel laat ik jullie de hoesjes zien en daarnaast vertel ik waarom Casimoda één van mijn favoriete webshops is op het gebied van telefoonhoesjes.

Waarom Casimoda?
‘Casimoda is de nieuwe BFF van je smartphone. De webshop die graag een beetje sparkle aan je leven toevoegt. De webshop die de inner Beyoncé naar boven haalt. De plek waar sassy, classy en bad-assy girlbosses een nieuwe outfit voor hun telefoon kunnen shoppen.’ Aldus Casimoda. 

First of all even een diepe buiging voor de collectie. De telefoonhoesjes hebben stuk voor stuk een uniek design en daar ben ik echt dol op. De keuze aan telefoonhoesjes is enorm. Er zijn telefoonhoesjes verkrijgbaar voor toestellen van Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei, Motorola en HTC. Mijn telefoonhoesjes vond ik op de iPhone X pagina. Naast het enorme aanbod profiteer je bij Casimoda ook van gratis, super snelle verzending, En stel: Je bent niet tevreden met je bestelling (wat ik me niet voor kan stellen) dan kun je altijd contact op nemen met de uiterst vriendelijke klantenservice. Ook mijn complimenten voor de klantenservice. Want de klantenservice is ook écht top.

Parelmoer marmer – iPhone X | € 16,95 (siliconen case)
‘Hul je telefoon in een flexibele hoes en zorg dat je telefoon ongeschonden de dag doorkomt. Deze iPhone X telefooncover is bedrukt met een parelmoer marmeren print. Alle uitsparingen blijven eenvoudig bereikbaar.’

Dit telefoonhoesje is zonder twijfel mijn favoriet van de twee. De marmeren print van dit telefoonhoesje trok direct mijn aandacht. Daarnaast is het hoesje gemaakt van stevig siliconen wat ik erg fijn vind. Hierdoor ligt het hoesje erg fijn in de hand. Het hoesje heeft opstaande randen aan de voorkant waardoor ook de voorkant van mijn iPhone veilig is. Ik ben helemaal weg van dit hoesje.

Marmer zwart grijs – iPhone X | € 19,95 (flipcase)
‘Ben je fan van zwarte en grijze marmeren printjes? Door dit hoesje hoef je niet langer te twijfelen, want deze flipcase is bedrukt met beide kleuren. Voorzien van een vakje voor een pasje en handige uitsparingen in het ontwerp.’

Dit hoesje is totaal anders dan de vorige maar wederom voorzien van een marmeren print. Ik ben dol op marmer dus de keuze was snel gemaakt. Dit hoesje is een flipcase met aan de binnenkant een hard case. Zelf ben ik meer fan van een siliconen case maar doordat deze hard case verwerkt zit in een flipcase vind ik het geen probleem. De flipcase sluit door middel van een magnetische sluiting en beschikt over een knik aan de achterzijde waardoor je je telefoon ook horizontaal neer kunt zetten. Ook dit hoesje vind ik erg mooi.

Zoals misschien al wel duidelijk was ben ik enorm blij met beide telefoonhoesjes. Maar ook de webshop vind ik fantastisch. De webshop krijgt van mij een dikke pluim. AANRADER!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

2 comments so far.

2 reacties op “Casimoda de BFF van mijn iPhone X ?!”

  1. Nina schreef:

    Mooie hoesjes weer van Casimoda. Die marmer flipcase is wel tof zeg!

  2. Shannblogt schreef:

    Ik ben het helemaal met je eens Nina! Bedankt voor je reactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories