CAMILLE SOS CREAM EEN WONDERMIDDEL?!

26/11/16

00-soscream

Camille SOS cream? Een wondermiddel? Het klinkt cliché maar ik ben enorm enthousiast over dit product. In dit artikel lees je onder andere waar ik het kocht, hoe duur het was en waarom deze crème voor mij een wondermiddel is.

2-soscream

Camille SOS cream – € 2,79 (30 ml, Action)
De Camille SOS cream is een huidverzorgingsproduct op basis van natuurlijke ingrediënten met een verzachtende werking. De crème stimuleert het herstel van de huid bijvoorbeeld bij insectenbeten, te lang zonnebaden of een gesprongen huid. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Zelf gebruik ik de crème regelmatig op kleine wondjes (bijvoorbeeld van een puistje) of op droge plekjes. De crème heeft een vlotte werking en trekt snel in de huid.

De crème is redelijk dik. Je hoeft per keer dus maar een kleine hoeveelheid te gebruiken. Hierdoor is de crème erg zuinig in gebruik. De crème zit verpakt in een kleine tube waardoor je de crème makkelijk mee kunt nemen. Handig voor op vakantie bijvoorbeeld. De crème ruikt naar kamille wat ik persoonlijk een fijne geur vind voor een crème. Een crème als de Camille SOS cream vind ik erg fijn om in huis te hebben. Ik heb de crème al een lange tijd in gebruik en ik ben blijf enthousiast. Dit was voor mij een goede rede om een artikel aan dit product te wijden. Daarnaast ben ik van mening dat dit een product is wat iedereen kan gebruiken.

3-soscream

INGREDIËNTEN
Aqua, Glycerin, Prunus, Armeniaca Kemel Oil, Glyceryl Stearate, Dipropylene Glycol, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Cetyl Palmitate, Pentaerylhritlyl Tetracaprylate / Tetracaprate, Empethum Nigrum Fruit Juice, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Boswellia Serrata Gum, Anthemis Nobilis Flower Water, Arnica Montana Flower Water, Centourea Cyanus Flower Extract, Propylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium, Benzoate, Potassium Sorbatem Citric Acid.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

15 comments so far.

15 reacties op “CAMILLE SOS CREAM EEN WONDERMIDDEL?!”

 1. Susan schreef:

  Dit klinkt goed zeg! Ik heb nu al een week last van kapotte mondhoeken en niks werkt.. misschien dit wel!

 2. Shannblogt schreef:

  Je zou het zeker eens kunnen proberen. Zelf heb ik de crème nog niet gebruikt voor kapotte mondhoeken dus ik ben benieuwd of het werkt. De crème is voor veel huidproblemen geschikt dus wie weet! Kapotte mondhoeken onstaan vaak door droogte waardoor de huid gaat scheuren. Zelf gebruik ik de crème regelmatig op droge plekken en bij mij werkt het prima.

 3. Emile schreef:

  Ik ken de S.O.S. cream ook, het is inderdaad een heel fijn product. Hiervoor gebruikte ik altijd de Calendulan van VSM maar de S.O.S. cream doet daar zeker niet voor onder. Ben heel benieuwd Suzan naar jouw ervaring, hopelijk geef je hierover nog eens een reactie hier.

 4. Shannblogt schreef:

  Dat zou inderdaad leuk zijn Emile. Ik ben ook erg benieuwd. Bedankt voor je reactie!

 5. Wim schreef:

  Ook dit product gebruikt. Bij vallen op straat schaafwonden aan armen. Na gebruik van SOS cream, wonden na 1 week zo goed als genezen. Geen ontstekingen.

  Kennissen op camping overwegen dit product ook te kopen.

 6. Ina moerkens schreef:

  Waar kan ik die SOS crème Camille kopen de action verkoopt het niet meer

 7. Shannblogt schreef:

  Dat kan kloppen! Misschien hebben ze bij Kruidvat iets soortgelijks? 🙂

 8. Asje schreef:

  Het heeft mij zoveel geholpen zowel brandwonden en koortslip gaat het mee over heb helaas maar 1 tube is dit nog ergens bij een action te krijgen voor mij echt een wondermiddel of heeft iemand een heel goed alternatief? Hou me heel graag aanbevolen of een website waar ik het kan kopen? Ik wil graag een voorraad!

 9. Shannblogt schreef:

  Hoi Asje, Helaas is het product inderdaad niet meer verkrijgbaar bij Action. Producten die qua werking vergelijkbaar zijn en misschien zelfs nog wel iets beter zijn, zijn Calendulan van VSM en de Echinaforce crème van A. Vogel.

 10. Ron de Graaff schreef:

  Het product is te verkrijgen bij Bol.com

 11. Ron de Graaff schreef:

  Het product is te bestellen via BOL.COM

 12. Shannblogt schreef:

  Hoi Ron! Oh wat super. Goed om te weten! Bedankt voor de tip!

 13. Roos Vilé schreef:

  Inderdaad superspul, maar al heel lang niet meer te koop bij Action. Lijkt op de rescue crème van d’r. Bach

 14. Marilyn schreef:

  Helaas staat de houdbaarheidsdatum niet vermeld. Heb het produkt al langer dan 1 jaar in huis. Is het nog te gebruiken?

 15. Shannblogt schreef:

  Ja hoor, het product is nog prima te gebruiken! Werkt nog goed en geen vreemde bijwerkingen ontdekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories