Calvin Klein underwear by LASCANA

23/09/17

Comfortabel ondergoed, daar houden we allemaal van toch? Voor veel bloggers en YouTubers is het een taboe om over lingerie te schrijven of te vertellen. Ik snap alleen absoluut niet waarom. Iedere vrouw draagt het tenslotte. Daarom laat ik jullie vandaag mijn nieuwste aanwinsten zien in deze categorie.

Calvin Klein is een merk wat op dit moment ontzettend populair is. Niet alleen de parfums, tassen en horloges van dit merk zijn erg geliefd maar ook de lingerie setjes. De Calvin Klein lingerie setjes zijn onder andere verkrijgbaar bij LASCANA. Je vind daar overigens nog veel meer mooie lingerie. LASCANA heeft een ruim assortiment aan prachtige bh’s en slips.

Ik scoorde bij LASCANA twee 2-packs Calvin Klein strings. Naast strings zijn er ook hipsters, slips, bustiers en bh’s van dit merk verkrijgbaar.

CK One Cotton 2-pack Strings | € 29,99
Persoonlijk vind ik € 29,99 een prima prijs voor een 2-pack strings. De kwaliteit is ontzettend goed. Dat voel je direct. De strings zijn gemaakt van stevig katoen. Ook de elastische band is top. Comfortable they are! Deze 2-packs zijn in drie kleuren verkrijgbaar: Grijs, zwart en wit. Zelf heb ik gekozen voor een zwarte en grijze variant. Ik ben enorm enthousiast.

Vind jij de lingerie van Calvin Klein nou ook helemaal het einde? Dan heb ik een kleine tip voor je. Wanneer je je namelijk inschrijft voor de LASCANA nieuwsbrief ontvang je maar liefst € 5 korting op je bestelling. Altijd leuk toch?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories