CADEAUTJES VOOR HEM EN HAAR! | Ditverzinjeniet.nl

24/11/18

The place to be voor de origineelste cadeautjes. Een webshop die al vaker voorbij gekomen is op mijn blog. Als je mij langer volgt kun je het al raden. Ik heb het over de webshop Ditverzinjeniet.nl. Uiteraard mocht deze webshop niet ontbreken aan mijn cadeautips voor aankomende feestdagen. Ben je benieuwd welke cadeautjes ik gescoord heb? Lees dan verder.

DITVERZINJENIET.NL
‘Snel en veilig de leukste cadeaus en gadgets bestellen doe je bij Ditverzinjeniet. De webwinkel is zo ontworpen dat je binnen no-time een geschikt cadeau kunt vinden, zowel voor hem als haar. Je kunt de cadeauvinder gebruiken, een categorie selecteren of gewoon alle producten bekijken. De bezorging is ontzettend snel: als je op werkdagen voor 22:45 uur je bestelling plaatst en direct betaalt, dan wordt het pakketje nog dezelfde dag verzonden. Je kunt betalen op verschillende manieren, zoals via iDeal, PayPal en met je creditcard. Natuurlijk gebeurt dit via een beveiligde SSL-verbinding. Bestellingen vanaf 40 euro worden gratis verzonden.’

Persoonlijk ben ik al een tijdje groot fan van de webshop. De webshop is gebruiksvriendelijk en erg leuk om regelmatig te bezoeken. Dit komt waarschijnlijk door het wisselende assortiment. Via de handige chatfunctie kun je heel snel in contact komen met de klantenservice. Is de chatfunctie offline? Bezoek dan de klantenservice pagina. Je wordt bij Ditverzinjeniet.nl ten alle tijden snel en vriendelijk te woord gestaan. Wat ik persoonlijk een heel groot pluspunt vind. Bij Ditverzinjeniet.nl vind je cadeautjes voor allerlei gelegenheden dus ook voor de feestdagen.

CHRISTMAS IS COMING! Een maand geleden leek het nog zó ver weg maar inmiddels komen de feestdagen toch echt steeds dichterbij. Ik ben volop bezig met de eerste voorbereiding en ik weet dat ik niet de enige ben. Bij deze voorbereidingen hoort ook het aanschaffen van de eerste cadeautjes en waar kan je dat nou beter doen dan bij Ditverzinjeniet.nl? Ik scoorde er 2 hele toffe cadeaus. Een cadeau voor mijn vader en een cadeau voor mijn moeder.

THE GRILLFATHER SNIJPLANK | € 19,95
Deze snijplank is echt voor mijn vader gemaakt. Mijn vader is dol op een stukje vlees! Hij kan er ook echt niet buiten. Daarnaast is het een erg functioneel cadeau omdat een snijplank gewoon altijd van pas komt. De snijplank is voorzien van een ingebrand logo. Heel stoer! Ik weet zeker dat hij heel erg blij gaat zijn met dit cadeau. Ik denk zelfs dat hij er meteen een worstje op gaat snijden!

INVOTIS INFINITY WAXINELICHTHOUDER | € 19,95 
Deze waxinelichthouder van Invotis is gemaakt van glas en heeft een spiegelende functie. Hierdoor zie je tientallen vlammetjes weerspiegelen. Hoe gezellig is dat? Deze interieurtrend zie je op dit moment erg vaak voorbij komen. Zowel mijn moeder als ik zijn dol op deze trend en ik weet dus zeker dat dit cadeau in de smaak gaat vallen. Stiekem denk ik dat mijn vader hem ook erg leuk gaat vinden want ook hij is dol op gezellige interieur dingetjes voor in huis.

Ik vind beide cadeaus erg leuk en ik weet zeker dat zowel mijn vader als moeder erg blij zullen zijn met de cadeaus. Ik kan niet wachten om ze te geven. Ik ben zo benieuwd naar hun reactie!

Zoek jij nog een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Ditverzinjeniet.nl. Het assortiment is enorm dus de kans is groot dat je er iets leuks zult vinden. Have fun shopping!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “CADEAUTJES VOOR HEM EN HAAR! | Ditverzinjeniet.nl”

  1. Evelien schreef:

    Aaah wat een superleuke tips! Die snijplank is echt geniaal, haha!

  2. Shannblogt schreef:

    Ja leuk is hij hé? Ik denk dat mijn vader hem ook erg leuk zal vinden. Bedankt voor je leuke reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories