Cadeautjes shoppen bij Otto.nl!

05/12/17

First of all: Fijne pakjesavond iedereen! Geniet van je avond (ook als je het niet viert.) Waar ik optimaal van kan genieten? De voorbereidingen voor de feestdagen. Heerlijk! Cadeautjes shoppen online of in prachtig versierde dorpen en steden, het huis steeds gezelliger maken en genieten van een warme kop chocolademelk met een grote toef slagroom. Omdat ik zo van deze dagen kan genieten wil ik dit ook meenemen op mijn blog. Vandaag geef ik jullie weer een fijne tip voor het shoppen van leuke cadeautjes.

Voor de één is het shoppen van cadeautjes heel makkelijk en binnen één dag al geregeld. Terwijl de ander er misschien in november al mee begint omdat diegene het lastig vind om een leuk cadeautje voor iemand te vinden. Juist om die rede vind ik het heel erg leuk om cadeautips te delen op mijn blog. Wellicht dat ik jullie hiermee kan helpen.

Er zijn zoveel leuke (web)winkels waar cadeautjes geshopt kunnen worden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaag laat ik jullie twee toffe items zien die ik bij Otto.nl scoorde. Deze items zijn ook zeker geschikt als cadeautje. Ik scoorde er namelijk een super leuke tas en sjaal!

Vero Moda – Crossbody bag | € 24,99 
Volgens mij kun je de meeste vrouwen wel blij maken met een leuke, fijne tas. Otto.nl heeft een ruim aanbod aan tassen. Groot, klein, handtassen, schoudertassen etc. Er is voor iedere vrouw wel een tas te vinden. Ik ben ook dol op tassen. Toen ik deze crossbody bag van Vero Moda zag was het liefde op het eerste gezicht. Het tasje is verkrijgbaar in twee kleuren. De kleur ‘rose cloud’ en ‘asphalt.’ Ik ben dol op roze maar ik heb zelf het idee dat ik de kleur asphalt bij meer outfits kan combineren.

De tas heeft een metalen schouderband en is af te sluiten met een rits. Dit vind ik vooral heel erg belangrijk. Veel tassen sluiten tegenwoordig enkel met een drukknoopje. Dit geeft mij absoluut geen veilig gevoel wanneer ik ga shoppen. Dus de ritssluiting vind ik fantastisch! De tas heeft één ruim vak, een steekvakje aan de voorkant en een kleiner vakje aan de binnenkant die ook weer met een rits af te sluiten is. Ondanks dat de tas niet heel groot is (13 x 19 x 7 cm) past er wel ontzettend veel in. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwste aanwinst.

Y.A.S – Sjaal | € 16,99
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Dit is de fijnste sjaal die ik óóit heb gehad! Deze super zachte sjaal van het merk Y.A.S is absoluut een musthave. De sjaal is verkrijgbaar in 4 kleuren. Decadent chocolate, deep depths, mahogany rose en night sky. Ik heb gekozen voor de kleur mahogany rose en ik ben super blij met de keuze. De kleur is echt prachtig.

Naast dat de sjaal super zacht is en een mooie kleur heeft is hij ook nog eens lekker groot. Met de afmeting 225 x 62 cm kun je jezelf lekker in de sjaal verpakken. Heerlijk! Ik vind deze sjaal echt fantastisch!

Ik ben super blij met mijn nieuwe items! De items zijn beide erg geschikt als cadeautje maar mocht je deze items nou helemaal niks vinden dan zijn er nog veel meer toffe cadeautjes bij Otto.nl te vinden. Neem zeker even een kijkje en wie weet vind jij er ook leuke cadeaus want naast kleding, tassen en leuke accessoires vind je bij Otto.nl nog véél meer leuks. Denk bijvoorbeeld aan toffe woonaccessoires, huishoudelijke producten of prachtige lingerie. Oh en naast het ruime aanbod kun je er ook profiteren van een fijne service. Zo heb je bijvoorbeeld 14 dagen bedenktijd en kun je gratis retourneren. Altijd fijn toch?

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories