Cadeautip: Chocomoticons van Australian

09/09/17

Een boodschap kun je het beste overbrengen met behulp van een emotie. Daar heeft het bekende merk Australian goed op in gespeeld. Zij ontwikkelde chocolade emoticons en gaven daar een leuke naam aan: Chocomoticons! Wil jij iemand op een bijzondere wijze verrassen? Dan is deze tip zeker de moeite waard.

Australian Chocomoticons | € 6,75
De Chocomoticons van Australian zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. De Chocomoticon Wonderful, de Chocomoticon Laugh en de Chocomoticon Be Amazed. De Chocomoticons zijn gemaakt van premium chocolade.

Samenstelling:
Chocomoticon Wonderful | 95 gram – Pure chocolade gecombineerd met accenten van aardbeien- en witte chocolade.
Chocomoticon Laugh | 100 gram – Romige melk chocolade gecombineerd met accenten van witte chocolade.
Chocomoticon Be Amazed | 80 gram –  Romige melk chocolade gecombineerd met accenten van pure- en witte chocolade.

Ik heb de Chocomoticon Wonderful ontvangen en inmiddels ook al geproefd. De Chocomoticons zijn gemaakt van een vrij dunne laag chocolade waar ik persoonlijk dol op ben. Ik vind een dunne reep chocolade veel lekkerder als een dikke reep chocolade. Daarnaast vind ik dat je echt kunt proeven dat de Chocomoticons gemaakt zijn van premium chocolade. Het smaakt totaal anders dan een goedkope chocoladereep.

Voor de Chocomoticons is er een speciaal ontwikkelde zendverpakking beschikbaar. Deze verpakking is ideaal voor een brievenbuszending van één Chocomoticon.

Let op! De Chocomoticons kunnen sporen van noten en/of pinda’s bevatten en zijn daarom niet geschikt voor mensen met een noten en/of pinda allergie.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Cadeautip: Chocomoticons van Australian”

  1. Eveline Fleur schreef:

    Wat een super leuke chocola! Daar wordt je toch helemaal vrolijk van! Het klinkt ook echt heerlijk. <3 Waar kan je deze kopen?

  2. Shannblogt schreef:

    Ja leuk hé? Ze zijn ook echt heerlijk! De Chocomoticons zijn onder andere verkrijgbaar in de webshop van Australian. Bedankt voor je leuke reactie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories