BYE BYE IDEAL OF SWEDEN, HELLO RICHMOND & FINCH!

07/03/20

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben helemaal klaar met de telefoonhoesjes van iDeal of Sweden. Waarom? Omdat de hoesjes je telefoon simpelweg niet voldoende beschermen. Ik heb nu al zoveel slechte ervaringen gehoord en gelezen. Daarnaast regent het online klachten van mensen die hun bestelling nooit hebben gehad. En dat is geen klacht van één persoon.. Bizar toch?!

Gelukkig heb ik een tijdje geleden een heel tof ander merk ontdekt die qua stijl een beetje overeenkomt. Ik stel jullie graag voor aan Richmond & Finch! Richmond & Finch heeft telefoonhoesjes die 360º protectie bieden. Een Richmond & Finch hoesje bestaat uit een losse flexibele bumper. De bumper doe je eerst om je toestel en vervolgens druk je heel eenvoudig het hoesje erop.

Door deze constructie bieden de hoesjes een dubbele bescherming en beschermen ze ook je beeldscherm aan de voorkant. De hoesjes hebben een krasvrije afwerking en zijn zelfs geschikt voor draadloos opladen. Echt, ik ben hélemaal verkocht!

Zelf heb ik het telefoonhoesje Pink Knots mogen ontvangen. Naast deze print zijn er nog veel meer ontzettend mooie printjes verkrijgbaar. Voor oneindig veel toestellen. De prijs van dit telefoonhoesje is €39. Een prima prijs voor zo’n kwalitatief erg goede hoes vind ik zelf. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van. Het hoesje sluit echt perfect aan op mijn toestel en is er makkelijk om en af te doen.

Bij Richmond & Finch vind je niet alleen de allermooiste en beste telefoonhoesjes maar ook fashionable accessoires. Denk bijvoorbeeld aan powerbanks, pop sockets, screen protectors, kabels en kaarthouders. Hoe leuk is dat? De prijs/kwaliteitsverhouding van de producten vind ik ook top. Vergelijkbare merken zijn ook qua prijs ongeveer vergelijkbaar. Bij Richmond & Finch vind je producten waar de kwaliteit op en top van is en dan vind ik het absoluut het geld waard.

Ik ben ontzettend enthousiast over dit merk! Vanaf nu géén iDeal of Sweden meer voor mij. Bye bye!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories