BYE BYE DIRTY NOSE & CHIN! (+ KORTINGSCODE) | MAYBEAUTY

05/07/20

Ben jij klaar met al die viezigheid rondom je neus en kin? Dan zijn de Pore Strips van MayBeauty voor jou gemaakt. Ik gebruik ze inmiddels al een tijdje en ik vind ze helemaal het einde. Vandaag vertel ik jullie alles over deze wonder strips én ik heb een fijne kortingscode waarmee je ze zelf ook kunt bestellen. Lees je mee?

MayBeauty – Pore Strips | € 19 (12 stuks)
Eigenlijk mag ik niet klagen want ik heb geen onzuivere, gevoelige huid. Heel eerlijk? Ik ben best wel tevreden over de staat van mijn huid. Het enige waar ik nooit tevreden over was waren de onzuiverheden rondom mijn neus en kin. Gelukkig heb ik daar sinds de ontdekking van de MayBeauty Pore Strips veel minder last van. Volgens mij zijn deze strips eigenlijk alleen voor je neus maar ik gebruik ze zelf dus ook op mijn kin. Waarom? Omdat mijn kin soms ook wat onzuiverheden heeft en raad eens? Het werkt! In de strips zit het actieve ingrediënt houtskool. Houtskool staat bekend om zijn krachtige, reinigende werking. De Pore Strips verwijderen niet alleen het vuil uit je poriën maar maken je poriën ook kleiner waardoor ze minder zichtbaar zijn en er minder vuil in kan gaan zitten. Het aanbrengen van de strip is heel eenvoudig evenals het verwijderen. Daarnaast is het verwijderen van de strip ook pijnloos. Geloof me, dit is echt niet altijd het geval (ik spreek uit ervaring!) De MayBeauty Pore Strips zitten verpakt per 12. Je kunt er dus even mee vooruit. I love it!

Hoe het werkt: 
Stap 1: Maak je neus iets vochtig. Zo hecht de strip zich beter vast aan de huid en blijft hij goed zitten.
Stap 2: Plaats de strip op je neus (en eventueel op je kin.)
Stap 3: Laat de strip 30 – 40 minuten zitten. en trek hem vervolgens van je neus.
Dat is pech, neus weg! (grapje)
Stap 4: Zie de mee-eters en alle andere onzuiverheden zitten aan de binnenkant van de strip. Schrik vooral niet van alles wat je te zien krijgt!

Kortingscode:
Yes girls! Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie enthousiast zijn geworden na het lezen van deze review. Mocht jij nou ook de MayBeauty Pore Strips willen bestellen dan heb ik goed nieuws voor je. Met de code: shannonporestrip krijg je 30% korting op de Pore Strips. De kortingscode is een maand geldig. Bestel de set > HIER <, have fun shopping girls!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories