Budget tip: Onweerstaanbare bodymists!

06/09/17

Ben jij gek op budget toppers? Dan is dit artikel echt wat voor jou. Ik scoorde vorige week namelijk twee bodymists voor een héél fijn prijsje.

Waar ik de bodymists scoorde? Bij de Action natuurlijk! Action staat bekend om de fijne prijsjes. De collectie bodymists bestaat uit vier verschillende geuren waarvan ik er twee mee heb genomen. Deze twee vind ik persoonlijk het lekkerst.

Aloha Beach
Topnoten: Framboos, sinaasappel, bergamot.
Hartnoten: Gardenia, jasmijn, oranjebloesem.
Basisnoten: Musk, amber, patchoeli.

Aloha Beach zou ik omschrijven als een fruitige, zoete geur. De naam van deze bodymist vind ik erg goed gekozen. Het is een ultieme zomergeur. Dit is zonder twijfel mijn favoriet. De geur blijft ongeveer net zo lang aanwezig als de geur van een gemiddelde eau de toilette. Prima dus!

Ibiza Vibes
Topnoten: Peer, zwarte bessen, bergamot.
Hartnoten: Oranjebloesem, iris, jasmijn.
Basisnoten: Amber, patchoeli, tonka, vanille, musk.

Ibiza Vibes zou ik omschrijven als een sterke, warme geur. Door de geurnoten vind ik dit echt een avondgeur. Ook deze naam vind ik weer erg goed bij de geur passen. De bodymist heeft een felle, roze kleur die ook wel Ibiza pink wordt genoemd. Normaal ben ik niet zo van de sterke, warme geuren maar de geur van Ibiza Vibes vind ik wel lekker. Deze geur blijft ongeveer net zo lang aanwezig als Aloha Beach maar omdat deze geur wat sterker is ruik je deze na een tijdje wel wat beter dan Aloha Beach. Toch blijft Aloha Beach favoriet!

Naast dat ik Aloha Beach en Ibiza Vibes heerlijke bodymists vind zien ze er ook nog eens erg leuk uit. Ze hebben beide een vrolijke, opvallende kleur. Super leuk! De flacons zijn cilindervormig en gemaakt van stevig plastic. Op het eerste gezicht lijkt het zelfs alsof het glazen flacons zijn. Deze bodymists zijn echt fantastische budgettoppers!

Action bodymists – € 1,98 | 235 ml.

TIP: Mocht jij deze bodymists ook aan willen schaffen, wees er dan heel snel bij want ze gaan uit het assortiment. Op = op dus!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

8 comments so far.

8 reacties op “Budget tip: Onweerstaanbare bodymists!”

 1. Wendy (B) schreef:

  Ik moet deze aan mij laten voorbijgaan want ik heb er nog veel van VS staan.

 2. Shannblogt schreef:

  Oeps! Herkenbare situatie Wendy. Ik heb er ook nog ontzettend veel van Victoria’s Secret. Maar voor de prijs kon ik deze echt niet laten staan!

 3. Oui Nathalie schreef:

  Oooh deze lijken mij echt heel fijn en wat een leuke verpakking!
  En dat voor die prijs.. Ga ook eens kijken bij de action!

  Liefs, Nathalie

 4. Shannblogt schreef:

  Zeker doen Nathalie! Ze zijn fantastisch. Bedankt voor je leuke reactie!

 5. Nienke schreef:

  Ik ben ze eens langs gelopen, maar vond ze zelf niet super lekker ruiken. Wel een leuke review om te lezen!

 6. Shannblogt schreef:

  Dat kan! Smaken verschillen.. Ik vond de andere twee uit het assortiment ook niet lekker. Goed om te lezen dat je de review leuk vind! 🙂

 7. Emile schreef:

  Zien er goed uit, mooie uitstraling. Ben heel benieuwd hoe ze ruiken.

 8. Shannblogt schreef:

  Smaken verschillen natuurlijk maar ik vind deze twee het lekkerst! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories