Budget tip: Gel polish remover foil!

11/09/17

We kennen allemaal de struggle van het verwijderen van kunstnagels, gel- en glitter nagellak. Natuurlijk zijn daar allerlei handige manieren voor om dit een stuk makkelijker te maken. Vandaag deel ik één van deze manieren die ook nog eens heel voordelig is.

Bij de Action zijn sinds kort gel polish remover foils verkrijgbaar. Dit zijn vierkante stukjes aluminiumfolie met daarop een vierkant watje die iets groter is dan je nagel. De gel polish remover foils beloven het verwijderen van kunstnagels, gel- en glitter nagellak een stuk sneller en makkelijker te maken.

Hoe werkt het?
Je maakt eerst het watje vochtig met aceton. Hier heb je slechts een kleine hoeveelheid aceton voor nodig. Anders is de kans aanwezig dat het watje te nat is waardoor de aceton onder het folie uit komt wanneer je de folie om je vingers gaat wikkelen. Vervolgens wikkel je de folies met het watje op de nagel om je vingers heen. Dit laat je circa 20 minuten zitten. Daarna kun je de folies verwijderen.

Werkt het echt?
Ik heb de gel polish remover foils uitgeprobeerd met gel nagellak. De gel polish remover foils zijn erg eenvoudig te gebruiken. Het wikkelen van de folies om de vingers gaat erg soepel en daarnaast blijven de folies goed zitten. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je de folies circa 20 minuten laten zitten. Dit was voor mij echt te lang. Na 5 à 10 minuten was bij mij alle nagellak al van mijn nagels. Het is wel belangrijk dat je het watje goed op de nagel plaatst voordat je de folie om je vinger gaat wikkelen. Wanneer alles goed op zijn plek zit verwijder je in één keer alle nagellak. Wanneer het watje niet goed op de nagel zit kan het zo zijn dat de zijkanten van de nagels niet goed schoon worden.

Conclusie

Ik vind de gel polish remover foils erg handig in gebruik. Het werkt goed en daarnaast zijn ze ook nog eens erg betaalbaar. Aanrader!

De gel polish remover foils zijn verkrijgbaar bij Action | € 0,99 (30 stuks)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Budget tip: Gel polish remover foil!”

  1. Emile schreef:

    Dit is gewoon een handig product om mee te nemen op vakantie.

  2. Shannblogt schreef:

    Daar ben ik het absoluut mee eens Emile!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories