Budget Tip | Blotting papers

24/09/17

Hou jij net als ik van een matte make-up look? Maar heb je last van een huid die snel gaat glimmen? Vooral wanneer je ‘on the go’ bent kan dit erg vervelend zijn. Een héle fijne oplossing hiervoor is blotting paper. Wat blotting paper precies is en wat het doet lees je in dit artikel. Daarnaast geef ik een hele fijne tip weg. Ik vertel je namelijk waar je héél goedkoop blotting paper kunt scoren.

Wat is blotting paper?
Blotting paper verwijdert overtollige vetten van het gezicht zonder daarbij je make-up look aan te tasten. Blotting papers gebruik je over het algemeen op de t-zone (voorhoofd, neus en kin) van het gezicht. De t-zone is het meest vette gedeelte van je gezicht. Door met één blotting velletje over de t-zone te deppen verwijder je heel eenvoudig al het overtollige vet. Hierdoor is je gezicht binnen no-time weer mat.

Waar is het verkrijgbaar?
Héél veel make-up merken hebben blotting paper in het assortiment. Dus wanneer je het Kruidvat in wandelt en naar de make-up afdeling gaat zul je het al snel vinden. Sinds kort is blotting paper ook verkrijgbaar bij de Action. Voor slechts € 0,99 heb je al een compact doosje met 80 blotting papers. In dit doosje zit zelfs een spiegeltje. Wat natuurlijk super handig is!

De blotting papers van de Action zijn top. De werking is goed, ze zijn erg betaalbaar en zitten verpakt in een handig, compact doosje met spiegeltje. De blotting papers van de Action zijn absoluut aan te raden!

Action – Blotting paper | € 0,99 (80 stuks)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

2 comments so far.

2 reacties op “Budget Tip | Blotting papers”

  1. Wendy (B) schreef:

    Ik heb ze ook in huis 🙂

  2. Shannblogt schreef:

    Ah wat goed! Het zijn ook echt ideale dingen he? 😉 Bedankt voor je leuke reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories