Budget Sieraden MEGA unboxing!

19/09/15

Zijn jullie klaar voor een ontzettend leuke MEGA unboxing? Deze keer heb ik een prachtig pakket ontvangen van Budget Sieraden. Budget Sieraden verkoopt sieraden en accessoires voor een betaalbare prijs!

3 BUDGET SIERADEN

Het pakket wat ik van Budget Sieraden heb mogen ontvangen was echt heel erg mooi ingepakt. Ik voelde me echt een beetje jarig en het was bijna zonde om het uit te pakken!

IMG_6207

Ik heb een aantal prachtige sieraden mogen uitkiezen in de webshop van Budget Sieraden en ik kan echt niet wachten om ze met jullie te delen! Wat ik alvast kan verklappen is dat het drie zilveren statement kettingen zijn. Het klinkt misschien een beetje saai maar dat zijn ze absoluut niet!

IMG_6181

De  eerste ketting die ik uit heb gekozen is de Diamond Statement Necklace. In mijn ogen is dit een ketting die je bij veel outfits kunt dragen. Ik vind hem echt ontzettend tof!

IMG_6413

Ik moest wel even op de ketting wachten omdat hij uitverkocht was maar op dit moment is hij weer verkrijgbaar! De prijs van deze ketting is € 9,95. Dat vind ik een prima prijs voor zo’n prachtige eye catcher!

IMG_6433

IMG_6188

De tweede ketting waar ik ook direct verliefd op werd en overigens ook nog steeds verliefd op ben is de Diamond Beauty. De naam past echt perfect bij de ketting. Net als de vorige ketting vind ik ook deze ketting heel erg draagbaar!

IMG_6359

Deze ketting is een iets subtieler dan de vorige maar nog steeds lekker opvallend! De prijs van deze ketting is € 9,95.

IMG_6380

IMG_6175

De derde en laatste ketting die ik uit heb gekozen is de Pretty Necklace Silver. Deze ketting is wederom weer opvallend maar het minst opvallend van de drie!

IMG_6391

De prijs van deze ketting is € 8,95. De goedkoopste van de drie maar hij is zeker niet minder mooi!

IMG_6450

Ik vind het erg leuk om opvallende kettingen te combineren met een simpele outfit zodat de kettingen nog meer opvallen! Maar ook vind ik deze kettingen zeer geschikt voor een dagje uit of een feestje.

IMG_6194

Naast de kettingen die ik heb mogen ontvangen zaten er ook nog een aantal hele leuke cadeautjes bij! Alsof ik nog niet genoeg verwend was met de prachtige kettingen..

Het eerste cadeautje wat ik uitpakte was een hele gave zonnebril (helaas uitverkocht.) Ik ben best wel kieskeurig op het gebied van zonnebrillen. Maar deze vind ik echt héél leuk!

4 BUDGET SIERADEN

En zoals jullie misschien al zagen zat er nog een ander leuk envelopje bij. In het envelopje zaten maar liefst nog drie cadeautjes!

IMG_6246

In het rode zakje zaten de Mint Green Crystal Earrings. Mooie opvallende oorbellen. Leuk voor een feestje! Deze oorbellen vind je in de webshop voor slechts € 2,95.

IMG_6283

In het paarse zakje zat een witte armband met daar aan vast een aantal kleine armbandjes (uitverkocht.) Wat een fantastische omschrijving (niet dus!) Helaas is dit armbandje niet helemaal mijn smaak. Maar wellicht kan ik daar iemand anders blij mee maken!

IMG_6257

En in het witte zakje zat de Pineapple NecklaceEen heel subtiel zilver kettinkje met daar aan een ananasje! Deze vind ik wel weer heel erg leuk. Je vind hem in de webshop voor € 2,95!

IMG_6323

Dit waren alle items die ik heb mogen ontvangen van de webshop Budget Sieraden. Ik ben echt ontzettend blij met alle sieraden die ik heb uit mogen kiezen maar ook met alle cadeautjes! Heel erg leuk!

Budget sieraden, ontzettend bedankt voor de fantastische samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Budget Sieraden MEGA unboxing!”

  1. Eva schreef:

    Ik ben wat meer van de kleinere kettingingen maar ik vond de diamond beauty ook heel mooi!

  2. Beauty Babe schreef:

    Wauw wat wordt ik hebberig van al die mooie juwelen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories