BUDDHA TO BUDDHA JEWELLERY

05/06/16

000 bouman

Mijn meest geliefde sieraden op dit moment zijn mijn sieraden van Buddha to Buddha. Buddha to Buddha is een erg populair merk wat vooral bekend staat om de grove schakels die in veel sieraden verwerkt zitten. Persoonlijk vind ik de grove schakels niet bij mij passen omdat ik vrij dunne polsen heb en erg kleine vingers. Gelukkig heeft Buddha to Buddha niet alleen maar grove sieraden maar ook wat subtielere sieraden en die vind ik stuk voor stuk erg mooi.

Mijn sieraden van Buddha to Buddha heb ik een tijdje terug mogen ontvangen van de webshop Bouman Online. Een leuke webshop met een groot, gevarieerd aanbod in sieraden, horloges en accessoires.

2 bouman

3 bouman

4 bouman

De sieraden die ik ontvangen heb van Bouman Online zijn de Buddha to Buddha Ellen oorbellen en de Buddha to Buddha George ring small.

5 bouman

BUDDHA TO BUDDHA ELLEN OORBELLEN – € 49
De Buddha to Buddha Ellen oorbellen hebben een luxe uitstraling wat ik erg mooi vind. De oorbellen zijn makkelijk te combineren met andere sieraden en staan leuk bij iedere outfit. Het is altijd fijn om sieraden te hebben waarmee je eindeloos kunt combineren.

6 bouman

1 bouman

BUDDHA TO BUDDHA GEORGE RING SMALL – € 79 
De Buddha to Buddha George ring is denk ik één van de subtielste ringen die Buddha to Buddha in het assortiment heeft. Ook met deze ring valt eindeloos te combineren. Zelf draag ik altijd ringen en door het fijne formaat van de Buddha to Buddha George ring kan ik hem bij al mijn andere ringen dragen. Ideaal!

7 bouman

8 bouman

Naast dat ik verliefd ben op mijn Buddha to Buddha sieraden wil ik ook iets kwijt over de leuke verpakking van de sieraden. De sieraden zitten namelijk verpakt in een klein zakje/tasje die je af kunt sluiten door middel van een rits. Handig! Hier kun je namelijk je sieraden weer veilig in opbergen. Daarnaast krijg je bij ieder Buddha to Buddha sieraad een poetsdoekje waarmee je de sieraden goed kunt onderhouden.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “BUDDHA TO BUDDHA JEWELLERY”

 1. Annemarie schreef:

  Ik dacht eigenlijk dat buddha to buddha alleen maar grove sieraden had inderdaad, maar dit is mooi zeg! Vooral de oorbellen vind ik erg leuk!

 2. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Annemarie! 🙂

 3. Emile schreef:

  Wauw, mooie sieraden.

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je reactie Emile! Ik vind ze ook ontzettend mooi 🙂

 5. Eva schreef:

  zo ontzettend mooi!

 6. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Eva! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories