BOBBI BROWN EYE OPENING MASCARA

26/01/17

Een goede mascara vinden is zo gedaan zou je zeggen. Dit is helaas niet altijd het geval. Ieder mens heeft van nature andere wimpers. De één heeft mooie, lange gekrulde wimpers van zichzelf terwijl de ander juist korte, rechte wimpers heeft. Helaas val ik onder de laatste categorie. Begin deze week heb ik een leuk pakketje binnen gekregen met daarin de Bobbi Brown Eye Opening mascara. In dit artikel vertel ik jullie daar meer over.

Ik heb al oneindig veel mascara’s geprobeerd. Mascara’s van goedkope merken en mascara’s van duurdere merken. Vandaag probeerde ik de Eye Opening mascara van Bobbi Brown.

BOBBI BROWN EYE OPENING MASCARA | € 29,50 (12 ml)
De Bobbi Brown Eye Opening mascara beloofd de wimpers te voorzien van volume en een impactvolle krul in slechts één beweging. De grote borstel van de mascara duwt de wimpers naar boven, terwijl de carbon-zwarte formule de wimpers verdikt, krult en lift.

Klinkt veel belovend toch? Na het lezen van deze product omschrijving kon ik niet wachten om de mascara aan te brengen en ik was na één laag mascara al enthousiast.

Toen ik de mascara opendraaide en de borstel van de mascara voor het eerst zag had ik géén goed gevoel over de mascara. De borstel is namelijk erg groot en vaak werkt dat niet prettig voor mijn korte, rechte wimpers maar deze borstel werkt juist ontzettend fijn. Alleen vind ik het aanbrengen van de mascara op de onderste wimpers wat lastig. Maar misschien moet ik daar gewoon even aan wennen. De mascara heeft mij echt verrast.

Ik heb voordat ik de mascara aanbracht eerst mijn wimpers gekruld met een wimperkrultang. Daarna heb ik slechts één laagje mascara aangebracht omdat ik dit al voldoende vond. Natuurlijk kun je de mascara ook in meerdere lagen opbouwen als je dat mooier vind. De mascara geeft wel wat klontjes en laat de wimpers ook hier en daar soms wat aan elkaar plakken maar ik gebruik altijd een wimperkammetje waarmee je dit soort struggles voor een groot deel kunt voorkomen. Na het doorkammen van de wimpers droogde de mascara ook redelijk snel op. Ik heb de hele dag door kunnen genieten van mooie, lange, gekrulde wimpers.

De mascara huls ziet er vrij simpel uit. Hij is mat zwart en heeft witte letters. De mascara heeft een fijn, handzaam formaat en ligt daardoor erg fijn in de hand. Dit maakt het aanbrengen van de mascara erg makkelijk.

De Eye Opening mascara van Bobbi Brown is op dit moment zonder twijfel mijn favoriete mascara. Mocht ik hem op hebben gemaakt dan koop ik hem direct weer opnieuw. Ik ben super enthousiast!

Wat is jouw favoriete mascara?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “BOBBI BROWN EYE OPENING MASCARA”

  1. Eva schreef:

    Wow, je wimpers zijn al heel mooi na 1 laagje, zelf moet ik er altijd meerdere op doen, misschien dat ik deze mascara ook ga proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories