BLACK BIKER BOOTS ARE ALWAYS A GOOD IDEA!

05/02/17

Schoenen die niet aan een schoenencollectie mogen ontbreken zijn zwarte laarsjes. Met zwarte laarsjes kun je eindeloos combineren omdat ze simpelweg bij iedere outfit passen en daarnaast is zwart gewoon altijd goed. Vandaag deel ik mijn nieuwste aanwinst met jullie.

Afgelopen vrijdag heb ik hele toffe biker boots ontvangen van het bekende merk Sacha. Sacha heeft een eigen webshop en daarnaast nog 69 winkels verspreid over 5 landen. Bij Sacha is het aanbod enorm waardoor iedereen er zonder moeite kan slagen. In de Sacha webshop kun je profiteren van gratis verzending vanaf € 49,95, heb je 14 dagen bedenktijd, kun je gratis retourneren en achteraf betalen mocht je dat prettig vinden. Super fijn! Vooral het gratis retourneren vind ik top aangezien online schoenen kopen niet altijd even makkelijk is.

Iets wat je op dit moment veel ziet zijn chunky, biker boots met ritsen en gespen. Tijdens het shoppen heb ik meerdere keren biker boots gespot die wel in de smaak vielen maar die ik nét niet leuk genoeg vond. Tot dat ik in de webshop van Sacha terecht kwam. Daar vond ik namelijk een paar biker boots waar ik gelijk helemaal weg van was.

De biker boots die ik van Sacha heb ontvangen vallen helemaal binnen de trend die je op dit moment veel ziet. De boots zijn voorzien van gespen en een rits aan de voorkant. Super stoer, I love it! Door de rits aan de voorkant kun je de boots makkelijk aantrekken, de gespen sluiten door middel van stevig klittenband. Verder hebben de boots een vrij grove, chunky zool en een hak van 4 cm. Door de grove zool en de hak ben ik gelijk een stukje groter wat ik wel prettig vind. De laarsjes zijn gemaakt van leer en hebben een buitenzool die gemaakt is van een synthetisch materiaal. Ondanks dat deze boots vrij chunky en stoer zijn kun je ze ook prima combineren met een rokje of jurkje. Persoonlijk draag ik deze boots het liefst met mijn favoriete jeans.

SACHA BIKER BOOTS | € 129,99
Ik heb de laarsjes gewoon in mijn eigen schoenmaat besteld en ze zaten direct goed.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “BLACK BIKER BOOTS ARE ALWAYS A GOOD IDEA!”

  1. Emile schreef:

    Gave boots…leuk met die grove gespen en rits.

  2. About Joyce schreef:

    Oh wauw, zo een mooie schoenen!

  3. Shannblogt schreef:

    Ah bedankt voor de leuke reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories