BIOBELLE FACIAL SHEET MASKS

12/10/16

0-sheetmasks

Als er iemand dol is op maskers dan ben ik het wel. Ik vind het heerlijk om zo nu en dan een masker te gebruiken. Ik heb dan ook een hele voorraad aan maskers, van allerlei verschillende merken. Sinds kort heb ik deze drie sheet masks van Biobelle aan mijn voorraad toegevoegd. Ik kocht ze bij Action en betaalde slechts € 0,55 cent per masker. € 0,55 cent is natuurlijk geen geld. Maar ben ik ook tevreden?

Voordat ik mijn mening met jullie ga delen wil ik het eerst even over de verpakking van de maskers hebben. Want wat zijn ze leuk! Je zou absoluut niet denken dat deze maskers maar € 0,55 per stuk zijn.

01-sheetmasks

BIOBELLE FACIAL SHEET MASKS | € 0,55
De Biobelle sheet maskers zitten verpakt in een zakje. Wat mij eigenlijk direct op is gevallen is dat de maskers niet vochtig zijn maar héél erg nat. Dit zorgt ervoor dat het masker goed op je gezicht blijf zitten maar het voelt niet echt heel prettig aan vind ik zelf.

De Biobelle sheet maskers zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Zelf heb ik gekozen voor het Wild rose extract & Vitamin C masker (helpt om de natuurlijke glans van het gezicht te verbeteren), het Pomegranate extract & Hyaluronic acid masker (hydrateerd voor een gladde, stevige huid) en het Almond oil & Vitamin E mask (hydrateerd en heeft voedende eigenschappen.)

HOE TE GEBRUIKEN
– Gebruik een cleanser om je gezicht grondig te reinigen.
– Haal het masker uit de verpakking, vouw het uit en plaats het masker vervolgens op je gezicht (hou hierbij rekening met de gaten voor je ogen, neus en mond.)
– Laat het masker zo’n 20 tot 30 minuten zitten.
– Maak je gezicht opnieuw schoon met water en droog daarna je gezicht met een handdoek.

Zo simpel is het! Het resultaat? Een frisse, ontzettend zachte huid. De maskers voeden en verzorgen de huid optimaal en dat voel je. Voor deze review testte ik het almond oil & vitamin E masker en ik ben er erg over te spreken. Daarnaast vond ik de geur ook onwijs lekker en niet té aanwezig.

02-sheetmasks
Op de foto’s hierboven zie je dat er een stukje masker bij mijn neus mist maar dit komt omdat ik het masker niet helemaal uit had gevouwen.

03-sheetmasks
Op de foto hierboven is duidelijk te zien dat ik het flapje bij de neus niet had uitgevouwen. Maar persoonlijk vond ik dit niet erg. Het masker heeft gewoon goed zijn werk gedaan.

INGREDIËNTEN
Wild rose extract & Vitamin C mask:
Aqua, glycerin, propanediol, rosa canina fruit extract, saccharide isomerate, sodium gluconate, sodium ascorbyl phosphate, methol, melissa officinalis flower/leaf/stem water, mentha piperita leaf water, rosmarinus officinalis leaf water, xylitylglucoside, xylitol, anhydroxylitol, sodium lactate, corn gluten amino acids, 1,2-hexanediol, pentylene glycol, xanthan gum, panthenol, allantoin, dipotassium glycyrrhizate, hydroxyethylcellulose, PEG-40 hydrogenated castor oil, parfum, trideceth-9, caprylyl glycol, sodium citrate, hydroxyacetophenone, phenoxyethanol.
Pomegranate extract & Hyaluronic acid mask:
Aqua,glycerin, propanediol, punica granatum fruit extract, chondrus crispus extract, betaine, 1,2-hexanediol, pentylene glycol, niacinamide, xanthan gum, saccharide isomerate, panthenol, allantoin, sodium hyaluronate, dipotassium glycyrrhizate, hyroxyethylcellulose, PEG-40 hydrogenated castor oil, parfum, trideceth-9, menthol, melissa officinalis flower/leaf/stem water, metha piperita leaf water, rosmarinus officinalis leaf water, caprylyl glycol, hydroxyacetophenone, phenoxyethanol, linalool, hydroxyethyl urea.
Almond oil & Vitamin E mask:
Aqua,glycerin, propanediol, tocopherol, sodium ascorbyl phospate, prunus amygdalus dulcis seed oil, PEG/PPG-17/6 copolymer, sodium acrylates copolymer, lecithin, trehalose, 1,2-hexanediol, pentylene glycol, niacinamide, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, saccharide isomerate, penthanol, allantoin, dipotassium glycyrrhizate, hydroxyethylcellulose, PEG-40 hydrogenated castor oil, parfum, sodium hydroxide, hydroxyacetophenone, sodium citrate, phenoxyethanol.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

3 comments so far.

3 reacties op “BIOBELLE FACIAL SHEET MASKS”

 1. Wendy (B) schreef:

  Ik ben benieuwd!
  Zelf heb ik 6 verschillende om te testen!

 2. Shannblogt schreef:

  Oh leuk Wendy! Ik ben benieuwd wat jij van de maskers vind 😉

 3. Eva schreef:

  Wow dat is totaal geen geld voor een maskertje, jammer dat ik niet meer zovaak bij de action kom maar de volgende keer ga ik zeker even kijken bij deze maskertjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories