Beware not to cross over the line!

27/09/17

Wat een heerlijke herfstdag was het vandaag. Ik heb deze dag lekker aan het water doorgebracht op de leukste strandhanddoek ooit! Daarnaast is vandaag het blad Midden Betuwe Totaal op de deurmat gevallen met op pagina 34 & 35 een groot stuk over mij. Echt héél leuk! Hierover binnenkort meer op mijn blog. In dit artikel vertel ik jullie alles over mijn nieuwe strandhanddoek.

Het is helaas géén zomer meer maar zo’n dag als vandaag bewijst maar weer dat het ook in de herfst nog ontzettend lekker weer kan zijn. Op zulke dagen vind ik het heerlijk om een dagje naar het water te gaan. Ik neem dan wat lekkers mee, een boekje om in te lezen, mijn telefoon natuurlijk en een kleedje of strandhanddoek om op te zitten/liggen.

De strandhanddoek die ik vandaag meenam is een His and Hers strandhanddoek van Ditverzinjeniet.nl. Deze strandhanddoek is lekker groot, licht van gewicht en daardoor erg praktisch om mee te nemen op vakantie of naar het strand. De handdoek is geschikt voor twee personen en zoals je ziet op de foto’s is het wel duidelijk wie waar moet liggen. Who run the world? Girls! Yes we do!

De strandhanddoek is van stevige kwaliteit en is ontzettend zacht. Heerlijk!
Tip: Deze strandhanddoek kan ook erg leuk zijn als bedsprei.

His and Hers strandhanddoek (Ditverzinjeniet.nl) | € 35,95.

Bedankt voor het lezen!Β β™‘

Volg je mij eigenlijk al op social media &Β Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Beware not to cross over the line!”

 1. Oui Nathalie schreef:

  Hihi, grappige handig en niet alleen in bed maar ook op het strand helemaal waar!
  Liefs, Nathalie

 2. Shannblogt schreef:

  Ah, bedankt voor je leuke reactie! πŸ™‚

 3. Emile schreef:

  Inderdaad , ook heel leuk voor op bed. Verhouding His and Her is ook prima verdeeld zo!!

 4. Shannblogt schreef:

  Haha, een prima verdeling is het zeker Emile! Bedankt voor je reactie! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories