BERSHKA – SWEET BLISS

23/08/16

1 bershka

Bershka is niet alleen een winkel waar je terecht kunt voor de laatste modetrends. Bij Bershka vind je namelijk ook een groot aanbod aan accessoires en beauty producten. Ik kocht er dit keer geen kledingstuk maar een heerlijke eau de toilette!

Een goed parfum hoeft in mijn ogen niet duur te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld bij Kruidvat allerlei budget parfums kopen die echt heel goed zijn. Vaak verkoopt Kruidvat parfums die ook bij Douglas verkrijgbaar zijn maar dan stukken goedkoper. Deze staan voornamelijk achter de kassa en nooit bij de parfums in de winkel. Maar niet alleen Kruidvat verkoopt goede, budget parfums ook kledingwinkels als Zara, Pull & Bear, River Island en Bershka verkopen heerlijke parfums die niet duur zijn. Zelf heb ik al vaker parfums gekocht bij deze winkels en ik ben er erg over te spreken. Laatst was ik in de stad en nam ik bij Bershka een parfum mee. Daarover vertel ik jullie graag meer.

4 bershka

Bershka – Sweet Bliss (eau de toilette) | € 14,99 (50 ml)
Sweet Bliss is een ultieme zomergeur. De geur is krachtig en erg zoet maar dat vind ik juist lekker. Als jij niet van zoete geuren houd dan is dit parfum absoluut geen aanrader. De geur is aanwezig en dat blijft hij ook echt wel een tijdje. Super fijn!

0 bershka

Naast de heerlijke geur vind ik ook het flacon fantastisch. Lief door de zachte kleurtjes en speels door het kwastje. Daarnaast is het flacon ook praktisch in gebruik. Het flacon is rechthoekig en niet te groot wat zorgt voor een fijne grip.

Ik ben erg enthousiast over het parfum van de Bershka. De geur vind ik heerlijk en je blijft hem lang ruiken. Het flacon vind ik er leuk uit zien en daarnaast is hij ook nog eens heel betaalbaar. Aanrader!

Het parfum is verkrijgbaar in drie verschillende geuren. Ik twijfelde even maar nam uiteindelijk Sweet Bliss mee naar huis.

INGREDIËNTEN
Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Citral, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Hydroxylsohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 17200, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat (83% vol.)

2 bershka

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

2 comments so far.

2 reacties op “BERSHKA – SWEET BLISS”

  1. Eva schreef:

    Ik heb ze nog nooit gezien, maar de flacon ziet er leuk uit! Mooie foto’s ook weer!

  2. Emile schreef:

    Hele mooie foto’s en een mooi artikel. Ik vind zelf de eau de toilette en parfums van Zara, River Island en de Bershka ook heerlijk en zijn goed betaalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories