BE STRONGER THAN YOUR EXCUSES! (+ KORTINGSCODE, 48 UUR GELDIG) | STRONGER

20/04/20

Yes, jullie zien het goed! Ik heb de smaak te pakken. Geloof het of niet maar dit komt écht door de leuke sportkleding van Stronger. Wat een heerlijk merk is dat! In de post van 5 april hebben jullie al een outfit van dit merk kunnen zien. Sindsdien ben ik helemaal verkocht. In dit artikel zie mijn aller nieuwste setje en heb ik een fijne kortingscode voor jullie.

STRONGER
‘Stronger is een Zweeds merk dat sportkleding voor dames ontwerpt. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft sindsdien meer dan 80.000 loyale en sterke klanten over de hele wereld weten te verzamelen. Het doel van dit merk is om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren om gezonder te leven door trends te zetten in plaats van ze te volgen. Stronger maakt geen kleding voor sterke vrouwen, ze maken kleding zodat alle vrouwen sterker kunnen zijn dan gisteren.’

Stronger is een erg populair merk op het gebied van sportkleding. Vooral op social media is dit merk trending! Dat is natuurlijk niet zonder rede. Het merk staat vooral bekend om de fijne sportleggings voorzien van de allerleukste printjes. De vorige keer scoorde ik een legging met een panterprint design en ook dit keer kon ik het niet laten om een sportlegging te bestellen. Dit keer heb ik gekozen voor de Pompeii tights, een zwarte legging met een lichtgrijze, tropische print. In het ‘echt’ vind ik hem nog mooier dan ik had verwacht. Ik combineerde de legging met de Signature Black cropped hoodie. Perfecte match, al zeg ik het zelf.

Mocht je benieuwd zijn naar de vorige items die ik bij Stronger bestelde klik dan HIER om naar die post te gaan.

SIGNATURE BLACK CROPPED HOODIE | € 59
Deze cropped hoodie met het Stronger logo op de voorkant en de kenmerkende strepen op de linkerarm is echt een topper. Hij past op al je sportleggings en broeken en kan daarnaast ook prima door als lekkere chill trui. Ik heb hem uitgekozen om te dragen op één van mijn Stronger leggings. Daar past hij namelijk erg goed bij. Super fijn truitje dit!

• Materiaal: Zachte katoenmix met fleece binnenkant.
• Model: Cropped, losse pasvorm.
• Hoodie met voering.
• Kenmerkende strepen op linkerarm.

POMPEII TIGHTS | € 79 
Oh my, wat een prachtige print heeft deze legging. Met de tropische, grijze print gecombineerd met zwart kun je letterlijk alle kanten op. Combineer hem met een zwarte, grijze of juist een wat fellere top en je sportoutfit is on fleek. Dit is een echte musthave dus. Love it!

• Zwarte kenmerkende strepen op linkerbeen.
• Klassieke sterke pasvorm.
• Sneldrogende en vocht absorberende eigenschappen.
• Super gladde stof met 4-way stretch.
• Brede en stabiele tailleband voor een optimale ondersteuning.

Stronger? You dit it again! Ik ben weer zó mega blij met de items. Ze zitten ontzettend goed, heerlijk comfortabel en passen daarnaast perfect. De kwaliteit is top en de items zien er ook nog eens A-MAAA-ZING uit! Bij deze sportkleding krijg je meteen een portie motivatie meegeleverd. And that’s what we need right?

KORTINGSCODE:
Heb ik je enthousiast gemaakt? Wil jij nu ook een sportoutfit scoren bij Stronger? Of had je misschien al langer items op het oog? Vergeet dan vooral mijn kortingscode niet. Met de code: 20shann krijg je 20% korting op je bestelling. Let op! De kortingscode is maar 48 uur geldig. Buy now or cry later!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “BE STRONGER THAN YOUR EXCUSES! (+ KORTINGSCODE, 48 UUR GELDIG) | STRONGER”

  1. Heel leuk dit setje!

  2. Shannblogt schreef:

    Zo lief dankjewel!

  3. Emile schreef:

    Je vorige setje vond ik al leuk maar deze vind ik nog veel mooier.

  4. Shannblogt schreef:

    Ah dankjewel Emile! Ik ben er ook heel erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories