BE HEALTHY, DRINK ASPIRE!

24/03/19

Een lekker drankje, verpakt in een te leuk blikje, die boordevol goede ingrediënten zit en ook nog eens helpt bij het bereiken van het ideale gewicht. Bestaat er uberhaupt zo’n drankje? Vanaf vandaag is mijn antwoord op deze vraag ‘Ja!’ Dit inmiddels aardig populair wordende drankje zag ik al voorbij komen bij verschillende influencers waardoor ik stiekem ook een beetje nieuwsgierig was geworden. Toen ik een berichtje kreeg of ik de drankjes ook wilde proberen was ik meteen razend enthousiast. Benieuwd naar wat ik vind? Lees dan verder.

THE STORY BEHIND ASPIRE DRINKS
Darren Linnell en Neil Blewitt zijn twee topsporters uit Engeland. Zij misten een drankje dat goed voor hun lichaam is. In het najaar van 2008 besloten zij een betere manier te vinden om niet alléén met bewegen af te kunnen vallen maar ook je hele lifestyle te verbeteren. Geen pillen, poeders of supplementen, maar een frisse benadering. In 2009 rolden de eerste blikjes van de band, de cranberry smaak. Het product werd verfijnd en het was eindelijk klaar om de wereld te veroveren. Slechts een jaar later werd Aspire op de Food & Drinks Expo in Birmingham geïntroduceerd aan het publiek. Het product werd begroet met steun en enorme interesse van de pers, de detailhandel en de consumenten. Inmiddels is het drankje in vier verschillende smaken verkrijgbaar. Appel Acai, Cranberry, Framboos en Mango Lemon.

Aspire is bedacht en ontwikkeld door voedingsexperts. Dat is echt fantastisch! De drankjes bevatten een mix van veel vitaminen en goede, gezonde ingrediënten zoals groene thee extracten. Groene thee extracten zijn rijk aan EGCG en helpen om een ideaal gewicht te bereiken en te behouden. Dit gaat natuurlijk wel alleen optimaal samen met een gezonde levensstijl. De drankjes bevatten geen calorieën en suikers. Fantastisch!

De Aspire drankjes zijn erg populair aan het worden en zijn inmiddels op heel veel verschillende plekken verkrijgbaar. Bijvoorbeeld bij Holland & Barrett, Albert Heijn, Jan Linders, Deen Supermarkten, DIO drogisterijen, Etos, tankstations en sportscholen. Ook zijn de drankjes online verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en Drogistplein.nl.

THE MOST IMPORTANT FACTS:

WHAT DO I THINK AND WHICH ONE IS MY FAVORITE?
Ik mocht alle vier de smaken ontvangen en uiteraard heb ik ze alle vier geprobeerd. Maar wat vind ik nou eigenlijk van de drankjes en welke smaak is mijn favoriet? Eigenlijk zijn er twee smaken die ik erg lekker vind en dat zijn de varianten Mango Lemon en Cranberry. Als ik er één moet kiezen dan is de variant Mango Lemon zonder twijfel de winnaar voor mij. Mijn ouders hebben de drankjes ook beide geproefd en zij hadden beide de smaak Cranberry als favoriet. Ook de nieuwe smaak Framboos vonden we erg lekker. Toch eindigde deze smaak op de derde plaats bij ons. De Appel Acai variant vonden we alle 3 niet lekker. Ik ben van mening dat dit de minst zoete variant is van de vier. Hij is zelfs een beetje bitter. Daar moet je van houden. Wat mij maar ook mijn ouders direct opviel was dat het drankje helemaal niet gezond overkomt. We hadden niet direct het idee dat we iets gezonds aan het drinken waren. Dit komt waarschijnlijk doordat het bruisende drankjes zijn. Overigens worden de drankjes licht bruisend omschreven. Maar in mijn ogen kan het woordje ‘licht’ wel weggelaten worden. Ik vind de drankjes bruisend, behoorlijk bruisend. Dit vonden mijn ouders overigens ook. Ondanks dat maakte het de drankjes niet minder lekker. Ik vind het echt fantastisch dat deze lekkere drankjes ook nog eens ontzettend goed voor je zijn. De Mango Lemon en Cranberry variant ga ik zeker vaker kopen. Ik ben zó enthousiast!

Ben jij nu stiekem ook benieuwd geworden? Dan snap ik dat oprecht want dat had ik ook na het lezen van alle enthousiaste reviews. Na het lezen van deze review weet je als het goed is waar de drankjes verkrijgbaar zijn. Dus waar wacht je nog op? SHOP & ENJOY!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “BE HEALTHY, DRINK ASPIRE!”

  1. Emile schreef:

    Hier heb ik al veel over gehoord en gelezen. Ben hier heel erg benieuwd naar en hoe deze zullen smaken.

  2. Shannblogt schreef:

    Echt super lekker! Probeer ze zeker een keertje uit! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories