Batiste VS Aussie

19/01/16

0 droogshamp

Droogshampoo is hét product voor tussen de wasbeurten door. Ik geloof dat inmiddels iedereen wel weet wat droogshampoo is en waar het voor dient. Toch wil ik het nog even kort uitleggen. Droogshampoo is een shampoo (in spuitbus) die je aanbrengt op droog haar. Het beste is om de droogshampoo op de haaraanzet aan te brengen op ongeveer 30 cm afstand. De droogshampoo neemt het vet op en zorgt weer voor een frisse coupe! Bij het gebruik van een droogshampoo komt er geen water aan te pas!

6 droogshamp

Er zijn inmiddels aardig wat merken die droogshampoos verkopen maar er is één merk die zich gespecialiseerd heeft in droogshampoos en dat is Batiste. Naast Batiste heb ik veel andere droogshampoos geprobeerd waaronder ook van Aussie. De droogshampoos van Batiste en Aussie zijn favoriet. Maar naar welke van de twee gaat mijn voorkeur uit?

5 droogshamp

BATISTE XXL VOLUME: 
De Batiste XXL Volume droogshampoo beloofd het haar niet alleen minder vet te maken maar ook nog eens extra veel volume te geven. De droogshampoo heeft een poederige substantie en bevat silica en talk. Silica is een uit kristallen bestaand bindmiddel en talk is een natuurlijk mineraal dat vocht absorbeert en volume geeft!

De XXL Volume droogshampoo van Batiste is wit van kleur en geeft daardoor een witte waas aan je haar. Dit is voor mij absoluut een groot nadeel! Je kunt de witte waas wel wat minderen door met je handen door het haar te gaan of door je haar even te borstelen maar zelfs daarna blijf ik de waas nog zien. Wel wat minder heftig maar het is nog steeds zichtbaar!

Naast de witte waas vind ik het XXL Volume ook een beetje tegen vallen. Over het algemeen geven veel droogshampoos volume omdat de droogshampoo met een hoge druk uit de spuitbus wordt gespoten. Ik vind eerlijk gezegd dat deze droogshampoo niet veel meer volume geeft dan een ‘normale’ droogshampoo.

De geur van de droogshampoo vind ik wel oké en de werking van de droogshampoo is ook prima. De droogshampoo neemt het vette laagje op en maakt je haar zichtbaar frisser!

De XXL Volume droogshampoo van Batiste is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.
De prijs van deze droogshampoo is € 5,89 (Kruidvat.)

4 droogshamp

AUSSIE AUSSOME VOLUME: 
De Aussome Volume droogshampoo van Aussie beloofd net als de droogshampoo van Batiste je haar op te frissen en een extra volume boost te geven. Ook deze droogshampoo heeft een poederige substantie.

De droogshampoo van Aussie bevat tapioca zetmeel, een ingrediënt dat vet absorbeert zónder een witte waas achter te laten. Daarnaast zitten er in de droogshampoo jojoba-extracten verwerkt wat er voor zorgt dat je haar tijdens het verfrissen ook verzorgd wordt.

De geur van de droogshampoo is fris en zoet wat ik persoonlijk heerlijk vind. De werking vind ik ook echt fantastisch! Je haren zijn zichtbaar schoner en ruiken ook nog eens ontzettend lekker. Deze droogshampoo zorgt wel voor nét wat extra volume en daarnaast maakt het product je haar ook lekker stug waardoor je langer kunt genieten van het volume!

De Aussome Volume droogshampoo van Aussie is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.
De prijs van deze droogshampoo is € 7,11 (Etos.)

3 droogshamp

FAVORIET:
De XXL Volume droogshampoo van Batiste is een behoorlijke tijd favoriet geweest maar is absoluut verslagen door de Aussome Volume droogshampoo van Aussie!

Gebruik jij droogshampoo? Wat is jouw favoriet?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

7 comments so far.

7 reacties op “Batiste VS Aussie”

 1. Sija schreef:

  Oh ik ben nu wel heel erg benieuwd naar de droogshampoo van Aussie! Ik heb ook een tijd Batiste gebruikt, vaak dezelfde en ik ben die geur nu wel een beetje zat, dus tijd voor wat anders 🙂 Fijne review! X

 2. shannblogt schreef:

  Zeker die van Aussie eens proberen! Echt een aanrader! 🙂

 3. Mariska schreef:

  Nu wil ik die van Aussie ook eens proberen!

 4. shannblogt schreef:

  Leuk! Zeker doen 🙂

 5. Eva schreef:

  Leuk z’n artikel, zoiets moet je vaker doen!

 6. shannblogt schreef:

  Fijn om te lezen dat je dit leuk vind! Wie weet komen er binnenkort meer van dit soort artikels 🙂

 7. Wendy (B) schreef:

  Momenteel gebruik ik Batiste maar als deze op zijn, ga ik eens Aussie proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories