BASIC IS NOT BORING! | Sans-Online

25/03/19

Hey all! It’s fashion o’clock! Ik heb weer een aantal toffe items van Sans-Online gecombineerd op de manier hoe ik ze het liefst zou dragen. De items zijn redelijk basic maar zijn wel speels door de details. Kennen jullie Sans-Online eigenlijk al? Je vind er hele leuke merken. Bijvoorbeeld Tom Tailor, Vero Moda, Garcia, Only en sinds een tijdje ook Only carmakoma. Ik ken Sans-Online inmiddels al weer een aantal jaar en ik ben enthousiast. Waar ik nog enthousiaster over ben zijn mijn nieuwe items. Kijken jullie mee?

Wat mij betreft kun je nooit genoeg basics in je kast hebben hangen. Basic items zijn vaak tijdloos en vallen overal mee te combineren. De vier items die ik bij Sans-Online scoorde zijn een basic top met kanten details, een wit t-shirt met print, een wit t-shirt met een bewerkte hals en een lange, zwart-wit gestreepte blazer.

De zwarte top met kanten details vind ik echt een musthave voor in iedere kast. Ik vind het zelf erg leuk om zo’n top onder een blazer te dragen maar ook in combinatie met je favoriete blouse is dit topje een succes. Draag de knoopjes van het blouse niet helemaal dicht maar laat het blouse deze keer wat verder open. De kanten details mogen gezien worden! Ik was al een lange tijd opzoek naar het perfecte zwarte topje met kanten details maar steeds vond ik of de stof niet fijn of was de fit niet helemaal mijn ding. Vaak zijn dit soort topjes gemaakt van satijn of een andere gladde zweetstof. Don’t like that! Deze top is gemaakt van 100% katoen, voelt erg fijn en stevig aan en zit daardoor ook nog eens onwijs lekker. Liever een ander kleurtje? Geen probleem! De top is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Oh en nog een fijne bijkomstigheid, dit topje is een echte budget topper want hij is verkrijgbaar in de webshop voor slechts € 6,99. You must have it!

T-shirts met print zijn altijd fijn om te hebben. Ik draag graag jasjes en blazers en dit soort t-shirts staan daar bijna altijd wel onder. Het t-shirt heeft een normale fit, een gekleurde print gecombineerd met strass stenen en is in de sale te vinden voor slechts € 7,50. Het t-shirt is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Het vorige witte t-shirt was niet het enige witte t-shirt wat ik bij Sans-Online scoorde. Ik vond er ook een prachtig wit t-shirt met een bewerkte hals. Ontzettend mooi en wederom weer overal mee te combineren. Ik vind het zelf leuk om deze top onder een jasje/blazer te dragen om de outfit net even wat meer af te maken. Een outfit met basic items hoeft namelijk niet in zijn totaliteit basic te zijn. Een jasje/blazer zie ik ook wel als het kersje op de taart. Een fijne toevoeging aan je garderobe die ook nog eens ontzettend betaalbaar is. Dit t-shirt is in de webshop te vinden voor € 12,99 en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Tot slot deze prachtige blazer. De blazer is vrij basic wat betreft de kleuren maar het model is alles behalve basic. Het model van de blazer is recht wat hem een beetje een stoere twist geeft. I really like it! Ik ben echt groot fan van blazers. Ik heb er dan ook aardig wat maar een blazer als deze had ik nog niet. Wat ik leuk vind is dat het een wat langer model is. Bye bye, dikke billen! Ook heb ik een klein nadeel ontdekt en dat waren de iets wat overdreven schoudervullingen. Deze heb ik er dan ook meteen uitgehaald. De blazer valt ontzettend soepel en de schoudervullingen waren dat niet. Hierdoor kreeg ik het idee dat ze te erg opvielen. Gelukkig konden ze er makkelijk uitgehaald worden. De blazer scoorde ik in de sale en kan ik helaas niet meer terug vinden in de webshop. Maar bij Sans-Online zijn eigenlijk altijd wel leuke blazers te vinden. Ik zag nog veel meer leuke blazers maar ik heb mezelf in kunnen houden gelukkig!

Dat ik razend enthousiast ben over mijn nieuwe items dat is jullie denk ik inmiddels al wel duidelijk. Maar ook over de webshop ben ik enorm tevreden. Als je mij langer volgt zie je regelmatig Sans-Online voorbij komen op mijn blog en dat is omdat ik oprecht van deze webshop hou. Het aanbod is groot maar niet tΓ© groot. Dat vind ik echt een heel fijn voordeel want ik ben zΓ³ iemand die nooit kan kiezen. Super fijne eigenschap! Daarnaast is de service ook uitstekend. Hou jij van online shoppen? Neem dan zeker een kijkje in de webshop want het is zΓ³ de moeite waard.

Liefs, Shannon β™‘
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik op de zwarte Bloglovin’ knop om dit te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “BASIC IS NOT BORING! | Sans-Online”

  1. Emile schreef:

    Wauww, wat een leuk colbertje/ blazer. Dat shirt met die mooie kraaglijn is ook super.

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je leuke reactie Emile!

  3. Nina schreef:

    Mooie blazer, dit maakt het echt een te gekke outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories