Bambi Let’s Dream (EdT)

07/09/15

1 bambi

Een geur om bij weg te dromen in een prachtige sprookjesachtige flacon! Ik stel jullie graag voor aan mijn nieuwe aanwinst. Bambi Let’s Dream!

3 bambi

De betoverende Bambi Let’s Dream is voorzien van een prachtige flacon. Deze flacon zit in een ronde box verpakt en kun je er via de onderkant uithalen. Dit vind ik persoonlijk wat onhandig want als je de box op wilt pakken valt de parfum er via de onderkant uit. Even oppassen dus! Gelukkig is de flacon veel te mooi om in de box te laten zitten dus zo erg is het nou ook weer niet!

2 bambi

Bambi Let’s Dream is een Eau de Toilette met een zoete, frisse en zachte geur. Persoonlijk vind ik het een erg draagbare geur. Ondanks dat vind ik het geen saaie standaard geur.

4 bambi

Bambi Let’s Dream is samengesteld uit kostelijke mango’s, witte perzikbloesems, rode bosbessen, zachte, crèmige karamel, een bont boeket van woudbloemen, sandel- en rozenhout en betoverende vanillepoeder.

Ingrediënten:

5 bambi

Voor een Eau de Toilette vind ik dat de geur goed blijft hangen.

Bambi Let’s Dream (50 ML) is exclusief te koop bij Douglas en kost op dit moment € 14,95 € 34,95.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories