Balea douchegels & douchecrèmes

16/01/16

1 balea

Goedkoop en mega fijn. Dat zijn de doucheproducten van Balea. Balea is één van de huismerken die te vinden is bij de DM drogisterij in Duitsland!

De DM drogisterij is één van de bekendste drogisterijen in Duitsland. Ik kom er niet heel vaak maar als ik er ben dan neem ik altijd een aantal douchegels en douchecrèmes mee van het merk Balea.

De douchegels en douchecrèmes kosten slechts € 0,55 (300 ml.) Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet had verwacht dat ik zo enthousiast zou zijn over deze producten. Inmiddels gebruik ik ze al een tijdje en heb ik er al aardig wat van opgemaakt. Ik vond dat het wel eens tijd werd om mijn mening met jullie te delen.

2 balea

Balea doucegels:
De douchegels van Balea zorgen voor ontzettend veel schuim wat ik persoonlijk erg lekker vind. Daarnaast zijn ze erg hydraterend en verfrissend. De substantie van de douchegels is wat dunner dan van de douchecrèmes maar dit is niet storend.

4 balea

Balea douchecrèmes: 
De douchecrèmes zorgen net als de douchegels voor een heerlijk schuim maar ik merk wel dat de douchecrèmes net iets minder schuimen. De douchecrèmes zijn vooral voedend en verzorgend.

10 balea

De geur: 
Naast dat je kunt kiezen uit een douchegel of een douchecrème is er ook genoeg keuze wat betreft geuren. Er zit dus altijd wel één douchegel of douchecrème bij waarvan jij de geur lekker zult vinden! Over het algemeen zijn alle geuren vrij zoet maar dat vind ik absoluut geen nadeel maar juist een voordeel! Ik ben gek op zoete geuren!

De verpakking:
Niet alleen de formule, werking en de geur van de doucheproducten van Balea zijn fantastisch maar ook de verpakkingen zien er erg leuk uit. Vrolijke kleuren en een duidelijk etiket waarop alle belangrijke informatie goed te lezen is!

8 balea

Balea douchegel of douchecrème? 
In de zomer zou ik gaan voor een heerlijk verfrissende douchegel terwijl ik in de winter weer zou kiezen voor een voedende douchecrème. Beide dus!

7 balea

Zo enthousiast over producten die verkrijgbaar zijn voor zo’n lage prijs? Ja! Het verbaasd mij ook nog steeds maar het zijn gewoon fantastische producten. Naast de douchegels en douchecrèmes heb ik ook wel eens een shampoo en conditioner geprobeerd van Balea maar die vond ik persoonlijk niet zo heel erg fijn in gebruik. Ik moet wel toegeven dat ik wel kieskeurig ben op het gebied van shampoo en conditioners hoor. Het kan dus maar zo zijn dat jij ze wel heel fijn vind!

3 balea

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

3 comments so far.

3 reacties op “Balea douchegels & douchecrèmes”

  1. Sija schreef:

    Deze douchegels lijken me zo heerlijk, ze zien er ook zo vrolijk en tropisch uit! Jammer dat ze ze niet in Nederland verkopen.

  2. Eva schreef:

    Ze zien er zo leuk uit, ik zou ze alleen al voor de verpakking kopen

  3. Jenny schreef:

    Wat een mooi prijsje van zo’n douchegel / creme. Ga er zeker voor kijken als ik daar eens kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories