Balea Badzout

01/10/17

Wie mij volgt op Instagram die heeft kunnen zien dat ik regelmatig een dagje naar Duitsland ga. Binnen een half uur zijn wij al in Duitsland en daarom halen wij daar eens in de zoveel tijd onze boodschappen. Meestal combineren we dit met tanken en het bezoeken van andere leuke winkels zoals de DM. De DM is een populaire Duitse drogisterij waar de meeste producten véél goedkoper zijn dan hier in Nederland bij het Kruidvat bijvoorbeeld.

Deze week ben ik weer een dagje naar Duitsland geweest en natuurlijk ben ik ook de DM weer binnen gelopen. Ik vind het heerlijk om producten van Balea uit te proberen. Balea is het huismerk van de DM. Regelmatig neem ik producten van dit merk mee naar huis. Ik heb al gemerkt dat ik niet alle producten van dit merk top vind. De douchegels van € 0,55 vind ik uitstekend. De shampoos en conditioners vind ik jammer genoeg niet fijn. Mijn meningen over producten van dit merk zijn erg verdeeld. Dit keer naam ik o.a. Balea badzout en Balea badparels mee.

Balea Badesalz (80 g) & Badeperlen (60 g) | € 0,55
Beide producten zijn vegan en vrij van parabenen.

Het Balea badzout is een formulering van natuurlijk zeezout met oranjebloesem extract. Granaatappel en oranjebloesem zorgen voor een zoete geurbeleving.

De Balea badparels zijn eenΒ formulering van ureaparels met waardevolle avocado olie. Zwarte orchidee en vanille zorgen voor een warme, zoete geurbeleving.

Ik hou van zoete geuren dus deze verzorgingsproducten voor in bad passen perfect in mijn straatje. Heerlijk! Naast dat de producten zorgen voor een heerlijke geurbeleving merk ik ook dat de producten mijn huid verzachten en verzorgen. Ook zorgen de producten voor wat schuim in bad. De zakjes badzout zijn niet heel groot maar er zit best wel veel in. Je kunt één zakje makkelijk meerdere keren gebruiken. Ik ben enorm tevreden over deze Balea producten en dat voor slechts € 0,55!

Bedankt voor het lezen!Β β™‘
Volg je mij eigenlijk al op social media &Β Bloglovin?

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories