BAGS & ACCESSOIRES | BY GASTON LUGA (+ KORTINGSCODE)

07/09/19

Hey all! Ik weet niet wat het is maar ik heb blijkbaar een hele goede klik met Zweedse merken. Eén van deze merken is Gaston Luga. In februari dit jaar heeft dit merk mijn hartje gestolen en tot op de dag van vandaag heb ik er een zwak voor. Kort geleden ontving ik een leuke mail van ze en wat blijkt?

Naast dat je bij Gaston Luga terecht kunt voor de mooiste tassen is het ook the place to be voor stijlvolle accessoires.

Dit is niet de eerste keer dat dit fantastische merk voorbij komt op mijn blog. In het begin van dit jaar heb ik ook al een uitgebreid artikel geschreven. Ik schreef toen over de Clässy rugtas. Ook schreef ik een kort stukje over Gaston Luga zelf. Speciaal voor iedereen die dit artikel gemist heeft heb ik het stukje over Gaston Luga ook aan dit artikel toegevoegd.

GASTON LUGA
Gaston Luga is een Zweeds merk uit hartje Stockholm. Gaston Luga geeft om dierenrechten en verkoopt alleen vegan producten. Het vegan leer dat gebruikt wordt is gemaakt van polyurethane, ook wel bekend als PU leer. Dit materiaal lijkt op en voelt als echt leer. Dit kan ik inmiddels bevestigen. Daarnaast staat PU leer bekend om zijn duurzaamheid en als makkelijk te reinigen. Alle producten in de webshop hebben een typisch Scandinavisch design. Pluspuntjes all over. I love it!

Mijn Gaston Luga collectie is uitgebreid met 3 prachtige nieuwe items en ik ben er RAZEND enthousiast over.

Inmiddels ben ik al een aantal maanden trotse eigenaresse van de Clässy rugtas en ik ben nog steeds groot fan van dit model. Omdat ik dit dus zo’n fijne tas vind heb ik nu ook de Clässy Mini mogen ontvangen. Cutie it is! De Clässy Mini is een kleine variant van de tas die ik al had en is dus wat compacter. Wat ik een leuk detail vind aan deze tas is de klep ook wel flaptop genoemd. Deze is namelijk aanpasbaar in 3 kleuren (zwart, roze en burgundy.) Je kunt nu tijdelijk profiteren van één GRATIS extra flaptop dus mocht je ook graag een Gaston Luga tas aan willen schaffen en dit leuk vinden maak daar dan zeker gebruik van. Ik heb zelf de zwarte klep omdat ik dit het meest praktisch vind. De tas is ontzettend licht (slechts 0,2 kg) en gemaakt van waterbestendig nylon. Ondanks dat de tas compacter is dan de originele Clässy is hij met een afmeting van 30 cm x 20 cm x 7 cm en inhoud van 4,2 liter nog steeds ruim genoeg. Het binnenvak is o.a. geschikt voor A5-formaat documenten. Helemaal prima als je het mij vraagt. Als ik een keer wat meer mee wil nemen dan neem ik toch gewoon de originele Clässy mee? Wat ik ook fijn vind aan de Clässy Mini zijn de verstelbare schouderbanden en stevige sluiting. Je kunt de tas zo hoog of laag hangen als je zelf wilt en waar jij je het prettigst bij voelt. De stevige sluiting vind ik ideaal! Naast de magnetische druk sluiting is de tas ook voorzien van een koord die je aan kunt trekken. Safety first! Erg belangrijk vind ik persoonlijk. Ik knap af op tassen die te makkelijk open gaan. Who’s with me? Ik ben MEGA enthousiast over de Clässy Mini. Wat vinden jullie van mijn little friend? Such a cutie right?

Naast de Clässy Mini scoorde ik dit keer ook twee hele leuke, stijvolle accessoires bij Gaston Luga. Eén van deze accessoires is de perfect bijpassende portemonnee Börs – Black & Silver. Naast dat de portemonnee perfect matcht bij alle Gaston Luga tassen is hij ontzettend compact (11 cm x 9,5 cm x 2 cm) en tegelijkertijd heel praktisch. De Börs portemonnees worden geleverd in een prachtige, luxe verpakking. Wat hou ik toch van deze stijlvolle, luxe vibes. Bij iedere Börs zit een bandje zodat je hem kunt bevestigen aan je rugtas, riem, pols, etc. en het kan dragen zoals jij wilt. De portemonnee heeft 4 vakjes voor kaarten, sleutels en munten en een robuuste rits om alles veilig op z’n plek te houden. Börs is gemaakt van duurzaam PU-leer en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Helemaal perfect!

En tot slot het meest praktische accessoire ooit. De Ärlig Travel Bag. Deze transparante toilettas is een musthave voor tijdens het reizen maar ook gewoon om te hebben. Eindeloos zoeken naar je tandenborstel is verleden tijd want deze beauty is gemaakt van transparant, duurzaam PVC. De Ärlig Travel Bag heeft een afmeting van 20 cm x 17 cm x 7 cm en is dus ruim genoeg om al je favoriete producten in mee te nemen. Ik heb aardig wat toilet- en make-up tasjes maar zo één als deze had ik nog niet. Deze gaat vast en zeker veel gebruikt worden! En weetje wat ook leuk is? Je krijgt nu bij aankoop van een tas een Ärlig Travel Bag cadeau!

PRIJZEN 
– Clässy Mini | € 79
– Börs | € 39
– Ärlig Travel Bag | € 39

Alle items van Gaston Luga zijn chique, stijlvol en stralen luxe uit. Ik ben helemaal weg van dit merk!

KORTINGSCODE
YES YES! Ben je net als ik ook zo enthousiast? Dan heb ik heel goed nieuws. Ik heb een fijne kortingscode voor jullie. Met de code SHANN15 krijg je 15% korting op alle items in de webshop. Zoals ik eerder al aangaf krijg je bij aankoop van een tas ook de Ärlig Travel Bag cadeau. Daarnaast profiteer je bij Gaston Luga altijd van gratis verzending en retour. So what are you waiting for? Have fun shopping!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

1 comments so far.

Eén reactie op “BAGS & ACCESSOIRES | BY GASTON LUGA (+ KORTINGSCODE)”

  1. Emile schreef:

    Oh , wat een beauty, hij is net zo mooi als de Classy. En wat een supermooie foto’s. Prachtige locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories