BAD VIBES DON’T GO WITH MY OUTFIT! | Sans-Online

12/05/19

Finally! Als we de vooruitzichten mogen geloven wordt het eindelijk beter weer en daar worden we allemaal oprecht gelukkig van. True? Maar mooi weer betekend ook een garderobe change. Het is tijd om de dikke truien te switchen voor heerlijke zomer tops, shorts, playsuits, jurkjes en rokken. Mijn garderobe is al helemaal spring- & summerproof. Onlangs heb ik té leuk kledingstuk aan mijn garderobe toegevoegd waar ik jullie vandaag meer over ga vertellen.

Persoonlijk vind ik rokjes en jurkjes super leuk. Toch draag ik ze niet zo vaak omdat ik me er niet echt comfortabel in voel. Playsuits en shorts zijn meer mijn ding. Nu vond ik onlangs het perfecte kledingstuk bij Sans-Online. Een kledingstuk dat heel erg in de buurt komt van een jurkje maar stiekem een playsuit is.

De playsuit die ik bij Sans-Online scoorde is van het merk Only. De playsuit heeft een fantastisch model. Helemaal Shannon! Van de voorkant lijkt de playsuit een lange dichtgeslagen blazer terwijl het van de achterkant gewoon een playsuit is. De blazer is chique, stijlvol maar toch ook heel speels. Je kunt de playsuit opleuken door er bijvoorbeeld een riempje bij te dragen. Dit heb ik ook gedaan! Ook het riempje komt van Sans-Online en is van het merk Pieces. Het riempje is gemaakt van zwart imitatieleer en heeft zilverkleurige details. Ik heb de outfit afgemaakt met zwarte sandaaltjes. Zelf vind ik ze erg leuk bij de outfit passen.

Wat ben ik blij met dit outfitje! Zo’n leuke toevoeging aan mijn garderobe. Het valt mij op dat ik altijd erg goed kan slagen bij Sans-Online. Het maakt niet uit voor welk seizoen ik een outfit wil shoppen. Ik vind er gewoon altijd wel wat leuks. Maar dit komt waarschijnlijk ook door de merken die er in de webshop verkocht worden. Merken als Only, Vero Moda, Pieces en Vila vind ik altijd hele leuke merken. De meeste items die ik bij Sans-Online scoor zijn toevallig ook van deze merken.

Ken jij Sans-Online eigenlijk al? Neem zeker eens een kijkje in de webshop want hij staat BOMVOL met leuke items. Sundays are for shopping. So have fun shopping babes!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “BAD VIBES DON’T GO WITH MY OUTFIT! | Sans-Online”

  1. Simone schreef:

    Heeeele leuke jumpsuit! Hou van zulke outfits. Mag ik ook vragen waar je sandaaltjes van zijn?

  2. Shannblogt schreef:

    Wat een super leuke reactie! Dankjewel daarvoor. De sandaaltjes zijn van Van Haren! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories