BABOR FALL/WINTER COLLECTIE 2018-2019

10/11/18

Babor komt met een prachtige herfst/winter collectie. Een collectie waarmee je binnen no-time een prachtige look kunt creëren. De collectie bestaat onder andere uit een prachtig oogschaduw palet, lip colour sticks, liquid lip colours en mooie kleuren nagellak. Tinten die je vooral terug ziet komen in de producten zijn goud, rosé en rood.

Ik heb een zwak voor mooie make-up collecties. De nieuwe herfst/winter collectie van Babor valt absoluut onder de categorie mooie make-up. De producten hebben een luxe, feestelijke uitstraling. Heel mooi! In totaal heb ik 6 producten uit de herfst/winter collectie ontvangen. Deze producten wil ik jullie héél graag laten zien.

BABOR – CELEBRATE BEAUTY FACE & EYE COLLECTION | € 43,90
Dit glamoureuze oogschaduw palet is zeer gepigmenteerd en bevat feestelijke kleuren. De kleuren kun je niet alleen gebruiken als oogschaduw. De beige- en rosétinten zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor het stroben en accentueren van de wangen. Daarnaast zijn sommige kleuren ook eventueel te gebruiken als eyeliner. Kies jouw favoriete kleur en breng het aan met een vochtige, eyeliner kwast en je feestelijke eyeliner is ready to shine! Zo’n veelzijdig oogschaduw palet vind ik altijd erg fijn om te hebben.

BABOR – LIP COLOUR STICKS | € 18
In totaal heb ik 2 lip colour sticks mogen ontvangen. De kleur 01 La Vie En Rose en de kleur 02 Velvet Red. Deze crèmeachtige lipsticks laten de lippen glanzen en geven de lippen een metallic finish. Hoogwaardige plantenoliën zorgen voor een perfect verzorgd gevoel met optisch opvuleffect.

01 LA VIE EN ROSE 
Dit is een zachte, rosé kleur met een metallic glans. De glans is echt heel erg mooi en de kleur is super intens. De metallic finish maakt deze lip colour stick erg geschikt voor de feestdagen.

02 VELVET RED
Dit is een mooie rode tint. Een modern beschaafd kleuraccent met een matte, fluweelachtige finish. Een rode lipstick kan altijd maar is ook zeker erg toepasselijk voor de feestdagen. Toch ben ik meer van de subtielere kleuren. Als ik tussen deze 2 kleuren moeten kiezen gaat mijn voorkeur uit naar 01 La Vie En Rose.

BABOR – LIQUID LIP COLOURS | € 18,50
De lip colour sticks waren niet de enige lipproducten die ik mocht ontvangen. Ik heb namelijk ook 2 liquid lip colours mogen ontvangen in de kleuren 01 Red Coquette en 02 Red Plush. De liquid lip colours zijn vloeibare lipsticks die extra lang blijven zitten en sterk gepigmenteerd zijn. Dit merkte ik al met het swatchen. Ze zijn meer gepigmenteerd dan de lip colour sticks en blijven zonder twijfel ook langer en beter zitten. Daarnaast hebben ze een lichte formule en laten ze geen plakkerige laag achter wat ik héél fijn vind!

01 Red Coquette
Red Coquette is een enorm felle roodroze kleur. De kleur accentueert de lippen zonder bleek te maken of uit te lopen.

02 Red Plush
Deze kleur is iets donkerder dan de vorige. Ik zou de kleur omschrijven als metallic roze-bordeaux.

BABOR – NAIL COLOUR 21 VIVA VIOLET | € 12,50
Tot slot heb ik nog een mooie nagellak mogen ontvangen in een kleurtje die ik zelf nooit uit had gekozen maar die ik wel erg mooi vind. De kleur is vrij donker. Donkere kleuren draag ik eigenlijk bijna nooit op mijn nagels maar toch vind ik deze kleur wel erg bijzonder. Een donkere violet kleur als deze zie je niet heel erg vaak. De speciale hightech formule van deze nagellak verenigt een schitterende glans, snelle droogtijd en lange houdbaarheid. Het platte, brede kwastje maakt het mogelijk om snel, gemakkelijk en bijzonder gelijkmatig de lak aan te brengen. Zonder tolueen en formaldehyde. De nagellak geeft een langdurig, stootvast en krasvrij, streeploos resultaat. Ik heb zelf nog niet eerder een nagellak van het merk Babor geprobeerd maar ik ben na het lezen van de productomschrijving wel héél erg enthousiast geworden en vooral ook benieuwd. Zou de nagellak zijn beloftes nakomen?

Wauw, mooie producten hé? Ik ben erg onder de indruk. Ik heb nóóit eerder make-up producten van Babor geprobeerd maar ik ben echt aangenaam verrast. De verzorgingsproducten van Babor vind ik helemaal fantastisch dus ik denk dat al deze make-up producten ook zeker in de smaak zullen gaan vallen. Ik kan niet wachten om ze te proberen! Ik ben héél benieuwd of jullie wel eens make-up producten van Babor geprobeerd hebben. Ik vind het zelf altijd erg leuk om voorgesteld te worden aan nieuwe producten/collecties. Ik hoop dat jullie dat ook vinden.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “BABOR FALL/WINTER COLLECTIE 2018-2019”

  1. Evelien schreef:

    Wow, wat een mooie collectie. Weet je of ze dierproefvrij zijn?
    Die Liquid Lip Colors zijn twee prachtige kleuren.

  2. Shannblogt schreef:

    Ja Babor is dierproefvrij Evelien! Nog een voordeel dus! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories