AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE AUSSOME VOLUME MOUSSE

21/11/16

00-aussiemousse

Mijn favoriete haarverzorgingsproduct van het merk Aussie is al een lange tijd de Aussie aussome volume droogshampoo. Sinds kort heb ik er een Aussie favoriet bij. Namelijk de Aussie 3 minute miracle aussome volume mousse.

AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE AUSSOME VOLUME MOUSSE  – € 3,49 (Action)
De 3 minute miracle mousse van Aussie is een haarverzorgingsproduct dat het haar tot diep in de haarwortel verzorgt. De 3 minute miracle mousse bevat een lichte, siliconen-vrije formule met Australisch zeewierextract. De mousse is voorzien van een heerlijke, vrij zoete geur en zit verpakt in een simpel flacon die fijn in de hand ligt. Hierdoor is de haarmousse makkelijk in gebruik.

3-aussiemousse

HOE TE GEBRUIKEN?
De haarmousse kun je het beste inmasseren op nat haar en ongeveer 3 minuten in laten werken. Vervolgens spoel je de haarmousse goed uit (ja, echt waar!) en laat je het haar drogen. In de meeste gevallen spoel je een haarmousse niet uit maar in dit geval moet je dat dus wel doen. Ik gebruik de haarmousse nadat ik mijn haren met shampoo heb gewassen als vervanger van mijn conditioner en dat werkt voor mij prima.

25-aussiemousse

De haarmousse is luchtig, romig en zijdezacht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat mijn haar zijdezacht aanvoelt wanneer ik de haarmousse gebruikt heb. De haarmousse laat het haar glanzen en geeft het haar een volume boost. Over het algemeen ben ik eigenlijk altijd wel tevreden over Aussie producten. Ook dit keer ben ik weer aangenaam verrast.

1-aussiemousse

INGREDIËNTEN
Aqua, Carbon Dioxide, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cetrimonium Chloride, Methylparaben, Parfum, Propylparaben, Disodium EDTA, Benzyl Salicylate, Butylene Glycol, Ecklonia Radiata Extract , Alcohol Denat.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

2 comments so far.

2 reacties op “AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE AUSSOME VOLUME MOUSSE”

  1. Teddy schreef:

    Ik Ik heb deze ook wel eens gehad! Vond hem erg fijn!

  2. Shannblogt schreef:

    Ik vind hem ook erg fijn. Bedankt voor je reactie, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories